Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje met hottub of jacuzzi

Wat is er nou beter dan een overnachting in een vakantiehuisje met een eigen jacuzzi? Kom helemaal tot rust tijdens je tripje.

✓ Vanaf 50 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje met een hottub of jacuzzi

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje met hottub of jacuzzi

Als je een paar dagen weg gaat, wil je natuurlijk helemaal tot rust komen. En hoe kan dat nou beter dan lekker te ontspannen in een hottub? Even heerlijk wegzakken in het warme water en nergens aan denken. Het fijne is dat je deze hottub ook met helemaal niemand hoeft te delen, behalve dan misschien met degene met wie je een paar dagen weg bent. Er zitten nog veel meer voordelen aan een vakantiehuisje huren. Zo is het vaak veel goedkoper dan een hotel en heb je ook nog eens meer ruimte. Je kunt helemaal je eigen ding doen en hebt hier dus ook alle ruimte en tijd voor. Daarnaast hoef je je ook niet te houden aan de regels of tijdstippen van een hotel, wat helemaal fijn is.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes met jacuzzi of hottub

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje met hottub of jacuzzi

‘s Ochtends word je wakker onder de dikke dekens en kijk je met één oog naar buiten. Het ziet er alleen al hartstikke koud uit en dus blijf jij nog lekker even liggen. Na een tijdje sta je toch maar op en maak je snel een ontbijtje klaar. Zodra je deze op hebt, trek je snel je badkleding aan en duik je even in de jacuzzi. Ah, dat is nog eens een goed begin van de dag! Daarna stap je snel onder de douche en kleed je je stevig aan. Jullie gaan namelijk een flinke wandeling maken naar het dichtstbijzijnde plaatsje toe, die een paar kilometer verderop ligt. Hier genieten jullie van een uitgebreide lunch, waarna jullie nog even door de winkelstraten struinen en een paar winkels binnen gaan. Tegen het einde van de middag maken jullie de wandeling terug naar het huisje. Hier maken jullie zelf een heerlijke avondmaaltijd. Daarna buiken jullie uit op de bank onder het genot van een glaasje wijn en de avond sluit je natuurlijk weer af in de jacuzzi. 

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes met hottub of jacuzzi

Hoe is een vakantiehuisje met jacuzzi ingericht?

Hoe je vakantiehuisje precies is ingericht, verschilt natuurlijk per huisje. Je hebt in ieder geval minstens één slaapkamer, een keuken, een badkamer en een woonkamer. De jacuzzi of hottub staat dan buiten. Deze kan tegen het huisje aan staan of in de tuin staan.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne van het huren van een vakantiehuisje, is dat je niet zelf nog heel veel spulletjes mee hoeft te nemen. Alles is daar namelijk al aanwezig! Wel is het natuurlijk belangrijk om je kleding en toiletspullen mee te nemen. Vergeet vooral ook niet om badkleding mee te nemen die je aan kunt doen in de jacuzzi!

Wat kost een vakantiehuisje boeken met hottub?

Het hoeft helemaal niet zo duur te zijn om een vakantiehuisje te boeken waar een hottub of jacuzzi bij zit. Deze zijn al beschikbaar vanaf €50,- per nacht. Je kunt dan uiteraard zo lang en zo vaak als je wil in de hottub of jacuzzi zitten.