Boomhut overnachting

Boomhut overnachting België

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in België: midden in de Ardennen of de andere prachtige bossen.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in België

Een heerlijke boomhut overnachting in België, zonder of met kinderen. Beide zijn natuurlijk mogelijk, en een droom van velen. Overnachten in een boomhut in België, verscholen tussen de bomen of met een uniek uitzicht. De ideale plek voor een overnachting voor een nachtje weg, weekend, midweek of week in de natuur. Natuurlijk is jouw boomhut van alle gemakken voorzien: een keuken, slaapkamer, badkamer en woonkamer zijn aanwezig. Zijn de kinderen mee, dan hebben zij alle vrijheid om heerlijk te spelen in de natuur rondom jouw eigen boomhut in België. Iedere omgeving is uniek, waardoor er altijd genoeg activiteiten en bezienswaardigheden zijn. Vooral in de Ardennen zijn natuurlijk onwijs veel avontuurlijke activiteiten te ondernemen tijdens jouw vakantie in België. Uiteindelijk maakt het niet uit voor elke bestemming je kiest, het wordt ongetwijfeld een heerlijke vakantie. Vind jouw favoriete boomhut overnachting en boek hem direct, waarna de voorpret kan beginnen.

Uitgelichte boomhutten

Unieke boomhut overnachting in België

Unieke boomhut overnachting

Gelegen aan de bosrand op een heuvelrug in Fisenne: deze unieke boomhut voor een overnachting midden in de natuur.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting Ardennen

Boomhut in Poulseur in het bos

Midden in het bos van Poulseur gelegen ligt deze prachtige boomhut. Echt weg van de drukte, midden de natuur in.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Populaire plaatsen

Boomhut overnachting Ardennen

Ardennen

De Ardennen vormen een bosrijk gebergte in België, Noord-Luxemburg en een klein deel in Frankrijk. Je vindt er unieke boomhut overnachtingen midden in de bossen.

boomhutten ardennen
Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

‘s Middags kom je aan in jouw eigen boomhut. Je pakt je spullen uit, waarna de boomhut overnachting kan beginnen. Langzaam wordt het donkerder in het bos, waarna de rust en kalmte overheerst. Zodra je ‘s ochtends wakker wordt fluiten de vogels en valt de zon tussen de bladeren door op jouw boomhut. Een heerlijke kop koffie, een ontbijtje en tijd om plannen te maken.

Kies voor een wandeling door de bosrijke omgeving, of ga op pad naar een activiteit of bezienswaardigheid in de omgeving van de boomhut. Je kunt natuurlijk ook bij de boomhut blijven, waar de kinderen zich rondom de hut kunnen vermaken. Laat ze hun eigen boomhout bouwen of gewoon lekker spelen. De dag is zo voorbij, waarna het tijd is om lekker te eten en samen een spelletje te spelen.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten in België écht in het bos?

Ja, de boomhutten staan in het bos of aan de rand van het bos. Ook zijn er boomhutten in de bekende natuurgebieden van België. Elke boomhut en omgeving helemaal uniek. Kies daarom de boomhut in een omgeving die jou leuk lijkt voor een heerlijke vakantie.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

Hoewel iedere boomhut uniek is, bieden de meeste boomhutten in België plek aan 4-6 personen. Je kunt er hierbij rekening mee houden dat er één tweepersoonsbed is. De andere slaapplaatsen zijn enkele bedden en stapelbedden. Natuurlijk is iedere boomhut in Frankrijk voorzien van een keuken met aangrenzende eethoek, een woonkamer met TV en een badkamer met douche. Ze zijn misschien kleiner dan je thuis gewend bent, maar minstens net zo functioneel. Ook is een volledige inventaris aanwezig, waardoor er weinig is dat je van thuis hoeft mee te nemen naar jouw boomhut overnachting in België.

Wat kost een boomhut overnachting in België?

Afhankelijk van de ligging en de faciliteiten boek je een boomhut overnachting in België vanaf ongeveer 100 euro per nacht. Het hoogseizoen, zoals de mei- en zomervakantie, zijn doorgaans duurder dan het laagseizoen.