Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Oostenrijk

Geniet samen van je vakantie met een vakantiehuisje in Oostenrijk. Kies voor een huisje vlak bij of in een stad, of voor een afgelegen huisje midden in de bergen.  

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Oostenrijk

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Oostenrijk

Ga je op vakantie in Oostenrijk en wil je liever niet kamperen, maar zie je een hotel ook niet helemaal zitten? Huur dan een vakantiehuisje! Je hebt alles bij de hand en kunt het huisje helemaal gezellig inrichten waardoor je je er helemaal thuis voelt. Vanuit je huisje kun je dan allerlei dingen gaan ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld de omgeving verkennen, een museum bezoeken of een dagje doorbrengen in de dichtstbijzijnde stad. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker een dagje in het huisje blijven om te ontspannen als jij dat wil! 

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Oostenrijk

Activiteiten & bezienswaardigheden

Activiteiten Castricum: Bezoekerscentrum de Hoep Noordhollands Duinreservaat

Verken het vakantiepark

Ligt jouw vakantiehuisje op een vakantiepark, dan is er vaak veel te beleven. Maak een rondje over het park en ontdek alle faciliteiten bij jouw vakantiehuisje.

Bezienswaardigheden

Bekijk de bezienswaardigheden

Leuke stadjes in de buurt, of een kasteel in de omgeving zijn de moeite waard. Kijk wat er in de omgeving van jouw huisje te doen is en maak er een belevenis van.

De natuur in - Veluwe

Tal van activiteiten

Op websites als Tripadviser vind je veel leuke activiteiten in de omgeving van jouw vakantiehuisje. Kies een avontuurlijke activiteit of ga de natuur in.

Uit eten op vakantie

Lekker uit eten in de buurt

Je bent even weg van huis, een kans om de leukste restaurantjes in de omgeving te ontdekken. Ga voor een gezellige bistro of luxe dineren, alles is mogelijk op vakantie.

Ontspannen tijdens een kasteel overnachting

Samen genieten

Het belangrijkste element van vakantie is de tijd voor elkaar. Die soms schaarse tijd kun je nu echt samen beleven. Kies voor rust, maar ook voor elkaar.

Wellness / Sauna / Zwembad

Neem een duik in het zwembad

Sommige vakantiehuisjes hebben een hottub of jacuzzi bij het huisje. Anderen hebben een compleet subtropisch paradijs voor jou én eventuele kinderen.

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Oostenrijk

Jodelahiti! Als het goed is word je niet zo wakker gemaakt wanneer je een vakantiehuisje in Oostenrijk huurt, maar word je iets rustiger wakker. Je kunt dan eerst gaan douchen, meteen een uitgebreid ontbijt gaan koken of eerst helemaal rustig wakker worden met een kop koffie in de tuin. Dat is het fijne van een vakantiehuisje: je bepaalt helemaal zelf wat je doet op elk moment van de dag. Wil je uitslapen en iets later ontbijten, of juist heel vroeg opstaan en dan meteen ontbijten? Geen probleem, want je zit niet aan vaste tijden verbonden waarop het ontbijt wordt geserveerd. De rest van de dag kun je dan de omgeving gaan verkennen of leuke activiteiten ondernemen. 

‘s Avonds kom je dan terug in je huisje en kun je een heerlijke maaltijd koken voor iedereen. Nadat jullie hier samen van hebben genoten, kunnen jullie de rest van de avond gezellig samen kletsen of spelletjes spelen.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Oostenrijk

Hoe is een vakantiehuisje in Oostenrijk ingericht?

Het ene huisje is wat compacter dan de andere, maar ze zijn allemaal voorzien van een slaapgedeelte, een badkamer en een keuken. Meestal hebben ze ook nog een woonkamer met een bank waar je lekker kan zitten. Daarnaast heb je ook nog iets luxere huisjes die bijvoorbeeld een hottub in de tuin hebben staan. Ideaal voor ‘s avonds of voor in de winter! 

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne van een vakantiehuisje is dat je je eigen spulletjes mee kunt nemen, waardoor zo’n huisje ook echt aanvoelt als thuis. Daar staat ook weer tegenover dat je in principe zelf niks mee hoeft te nemen, wat ook erg fijn is. Soms is het wel zo dat je zelf voor beddengoed en handdoeken moet zorgen. Let hier dus goed op wanneer je je huisje boekt, want dit staat dan aangegeven. 

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Oostenrijk?

Het huren van een vakantiehuisje kost minstens €40,- per nacht. Hoe groter en luxer het vakantiehuisje wordt, hoe hoger de prijs meestal ook wordt. Zo kun je dus zelf een beetje bepalen hoeveel je betaalt voor een huisje.