Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Overnachten in een groepsaccommodatie is ideaal wanneer je weekendje weg gaat met een groep vrienden of je familie. In een groepsaccommodatie kunnen jullie namelijk zelfs met veel personen onder één dak slapen.

✓ Vanaf 75 euro per nacht
✓ Samen weg in een groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Groepsaccommodaties

Met z’n allen weg in een groepsaccommodatie

Je vindt hieronder handige links naar alle groepsaccommodaties. Boek een groepsaccommodatie in eigen land, of trek erop uit naar een van de buurlanden. Ook zijn de groepsaccommodaties opgesplitst per provincie. Je kunt daardoor eenvoudig filteren en kiezen voor de faciliteiten of ligging waar jij naar op zoek bent. Ook groepsaccommodaties voor grote groepen zijn aanwezig. Zo haal jij de beste voordelen van een groepsaccommodatie eenvoudig naar je toe. Een groepsaccommodatie is namelijk goedkoper dan losse vakantiehuisjes én je slaapt en leeft gezellig bij elkaar. Bovendien hebben de meeste accommodaties vaak unieke kenmerken en faciliteiten die je niet in normale huisjes vindt. Kies een leuke bestemming en trek er ook vooral op uit naar bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving.

Uitgelichte groepsaccommodaties

Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Vorden

Moderne groepsaccommodatie voor 10 personen in een eigen bos. Helemaal midden in de natuur centraal in Gelderland.

✓ Vanaf 317,50 per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie boerderij

Een grote groepsaccommodatie voor 16 personen. Gelegen in Groningen met een Scandinavische uitstraling voor een fijne tijd.

✓ Vanaf 212,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het bos

8 persoons groepsaccommodatie, gelegen in het bos in Drenthe. Deze accommodatie is echt van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 134,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties

Populaire bestemmingen

Activiteiten & bezienswaardigheden voor groepen

De natuur in - Veluwe

Ontdek de omgeving

De meeste accommodaties voor groepen zijn landelijk gelegen. Genoeg opties om de natuur in de omgeving van jullie eigen huisje verder te ontdekken.

Spelletjes spelen op vakantie

Samen spelletjes doen

Wanneer je met een groep weg bent, wil je natuurlijk tijd samen doorbrengen. Houd gezellig een spelletjes middag of avond onder het genot van een hapje en drankje.

Activiteiten Castricum: Bezoekerscentrum de Hoep Noordhollands Duinreservaat

Wandeltocht of speurtocht

Zijn de kinderen mee, bijvoorbeeld tijdens een vrienden- of familieweekend? Houd een speurtocht om de omgeving te verkennen, leuk en ook nog leerzaam!

Uit eten op vakantie

Samen koken

In een groepsaccommodatie heb je meestal ook een keuken. Verdeel de groep in kleinere groepjes en maak een uitgebreid diner voor jou, familie en vrienden.

Groepsactiviteit

Boek een groepsactiviteit

Er is in de buurt vast wel een bedrijf waar je activiteiten kunt doen. Ga met zijn alleen bijvoorbeeld een escaperoom doen of ga naar een zwembad toe.

Café / Stappen - Groepsactiviteit

Samen op stap gaan

Ben je met een vriendengroep een weekendje weg? Dan is het natuurlijk niks leuker dan met zijn allen een gezellige kroeg opzoeken. Gegarandeerd plezier samen.

Dag in een groepsaccommodatie

Zo verloopt een dag in een groepsaccommodatie…

Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf wat jij doet. Maar we kunnen je wel een beeld geven. ’s Ochtends word je wakker, het ontbijt is klaar of jij maakt een ontbijt voor de hele groep. Even lekker ontbijten en daarna samen op pad. De omgeving verkennen, een activiteit ondernemen of een bezienswaardigheid bezoeken. Bij de meeste groepsaccommodaties kun je bij terugkomst lekker barbecueën, een van de favoriete activiteiten van veel Nederlanders.

In de avond kun je in een groepsaccommodatie ook lekker met z’n allen zitten. Je hebt vaak een comfortabele bank en een tafel voor jullie allemaal. Zo kun je lekker spelletjes spelen en heerlijk borrelen.

Veelgestelde vragen over groepsaccommodaties

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een plek waar een groep kan overnachten. Dit is erg handig wanneer je met een vriendengroep bent of een familieweekend hebt.

Voor hoeveel personen is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is meestal voor groepen tussen de vijf en de vijftien personen, maar er zijn ook locaties die plek hebben voor twintig of nog meer man.

Hoe is een groepsaccommodatie ingericht?

Ook dit verschilt per groepsaccommodatie. De meeste locaties zijn voorzien van een slaapruimte, een eetruimte en badkamer. Soms heb je ook nog een zitruimte of een speelruimte. Er zijn in ieder geval genoeg zitplaatsen en slaapplaatsen voor jouw hele gezelschap. Op die manier staat niets jou in de weg voor een fijne vakantie.

Wat kost een groepsaccommodatie huren?

Hoeveel je per nacht betaalt voor een groepsaccommodatie, hangt af van de grootte en de locatie. Er zijn al accommodaties te huur vanaf €50,- per nacht. De meeste groepsaccommodaties zijn echter duurder. Gelukkig kun je in veel gevallen de kosten delen, waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent dan met meerdere losse vakantiehuisjes.