Kasteel overnachting

Kasteel overnachting België

Waan je een heuse prins en prinses wanneer je slaapt in een echt kasteel in België. Dit is een hartstikke leuk alternatief voor als je met zijn tweeën een romantisch nachtje weg wil.

✓ Vanaf 50 euro per nacht
✓ Spectaculair overnachten in een kasteel in België

Bekijk alle kasteel overnachtingen

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Kasteel overnachtingen

Sprookjesachtige overnachtingen in een kasteel in België

Een kasteel overnachting is ideaal wanneer je een nachtje weg wil, maar niet in een standaard hotel wil slapen. Met het kasteel wordt er namelijk een nieuwe dimensie toegevoegd aan jullie uitje die niet alleen heel spectaculair is, maar ook nog eens heel romantisch. Is het stiekem niet iedereens droom om een keertje in een echt kasteel te verbijven? Je hoeft niet bang te zijn dat je het koud zult hebben in de kamer of dat je op een ouderwets bed van stro ligt. De kamers zijn natuurlijk zo verbouwd dat ze geschikt zijn om in te verblijven. Er zijn zelfs kamers die helemaal gerenoveerd zijn en hartstikke modern zijn. Daarnaast heb je ook nog kastelen waarbij de oude stijl van binnen helemaal bewaard is gebleven en waardoor het net lijkt alsof je een paar honderd jaar terug in de tijd gaat.

Uitgelichte kastelen

Hotel Kasteel Bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal

Nabij Aken en het Drielandenpunt ligt het prachtige kasteel Bloemendal. Met prachtige kasteeltuin een heerlijke overnachting.

✓ Vanaf 109,- per nacht

Bekijk kasteel

Bekijk alle kasteel overnachtingen in België

Populaire plaatsen in België

Kasteel overnachting Ardennen
Hotel kasteel Kasteel overnachting

Zo verloopt een dag in een kasteel in België

In de ochtend word je heerlijk uitgeslapen wakker in je bed en je springt gelijk onder de douche. Nadat jullie je klaar hebben gemaakt, kunnen jullie naar beneden voor het ontbijt. Of, als jullie graag willen kunnen jullie natuurlijk ook gewoon ontbijt laten bezorgen in jullie kasteelkamer! Waarschijnlijk staat het kasteel in een hele mooie omgeving die je uitgebreid kunt gaan verkennen. Wandelschoenen aan en gaan! Bij slecht weer kun je natuurlijk in het kasteel blijven en je hier vermaken, zowel in het kasteel als op jullie kamer. Uiteraard is het ook hartstikke leuk om in het kasteel te blijven als het buiten lekker weer is. Je verblijft toch niet voor niets op zo’n leuke plek?!

Veelgestelde vragen over kasteel overnachtingen in België

Overnacht je echt in het kasteel in België?

Jazeker! Wanneer je kiest voor een kasteel overnachting, slaap je ook echt in het kasteel. Verwacht echter niet dat je altijd in een torenkamertje slaapt. Het kan namelijk best wel zo zijn dat je in het bijgebouw van het kasteel slaapt. 

Hoe is de hotelkamer in België ingericht?

Hoe de hotelkamer er precies uit ziet, verschilt natuurlijk per kasteel. Sommige zijn echt in de oude stijl bewaard gebleven, terwijl je van andere van de binnenkant niet echt kunt zien dat het een kasteel is. De meeste kamers zijn echter wel vrij luxe. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van een bed en een badkamer.

Wat kost een kasteel overnachting in België?

De kosten van een overnachting in een kasteel verschilt ook per kasteel. De prijzen beginnen bij ongeveer €50,-. Er zijn echter ook hele luxe, mooie kamer die beschikbaar zijn voor enkele honderden euro’s. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wil!