Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje in de duinen

Kom in je vakantiehuisje helemaal tot rust in de duinen.

✓ Vanaf 35 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in de duinen

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in de duinen

Uitwaaien aan zee is heerlijk en wanneer je hier op vakantie gaat, wil je natuurlijk zo dicht mogelijk bij de zee zitten. Kamperen in de duinen gaat wat lastig, en daarom is een vakantiehuisje in de duinen de ideale oplossing. Het is ook veel goedkoper dan een hotel en daarnaast heb je ook veel meer ruimte. Door de huiselijke sfeer kun je echt helemaal ontspannen en tot rust komen. Verder hoef je ook geen rekening te houden met buren die aan de andere kant van de muur slapen of de tijdstippen van het hotel waarop je kunt eten. Je hebt namelijk een eigen keukentje zodat je kunt eten wat je maar wil en wanneer je maar wil. Ideaal dus, zo’n vakantiehuisje!

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in de duinen

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in de duinen

‘s Ochtends word je wakker met het geluid van de zee op de achtergrond. Je gaapt en draait je nog een keertje om. Nog eventjes blijven liggen in je bedje. Vervolgens sta je op, zet je een kop koffie en drink je deze op terwijl je buiten voor je huisje zit. Na deze kop koffie maak je even snel een ontbijt en dan trek je je schoenen en sportkleding aan om een stuk te gaan hardlopen. Als je terugkomt, heb je het zo heet dat je meteen even in de zee springt om af te koelen, heerlijk! Eenmaal terug in het huisje droog je je snel af en schuif je aan tafel om samen te genieten van een uitgebreide lunch. Na de lunch trekt iedereen zijn zwemkleding aan en gaan jullie richting het strand. Hier liggen jullie lekker aan het water, terwijl de kinderen zandkastelen bouwen en in de zee spelen. Aan het einde van de middag gaan jullie weer terug naar het huisje. Iemand gaat een flinke zak friet en snacks halen, die jullie samen opeten. De rest van de avond spelen jullie gezellig in het huisje spelletjes. 

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in de duinen

Hoe is een vakantiehuisje in de duinen ingericht?

Je vakantiehuisje in de duinen heeft minimaal één slaapkamer, een keuken, een woonkamer en een badkamer. Het kan zo zijn, zeker wanneer je een kleiner huisje hebt, dat sommige leefgedeeltes in één ruimte zijn. Hoe het huisje precies in is gericht, verschilt natuurlijk altijd.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Je hoeft in principe alleen maar je kleding en wat toiletspullen mee te nemen wanneer je naar een vakantiehuisje gaat. Het huisje is namelijk helemaal ingericht, dus alles is daar al aanwezig. Verder moet je natuurlijk ook niet vergeten om zwemkleding mee te nemen en strandhanddoeken, want die zul je wel nodig hebben in de duinen! Net als stevige wandelschoenen zodat je een flinke wandeling kunt maken.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in de duinen?

Een vakantiehuisje in de duinen kost je minimaal €35,- per nacht. De prijs kan echter wel oplopen wanneer je een huisje boekt in het hoogseizoen of wanneer het een luxe of groot vakantiehuis is.