Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Zeeland

Lekker uitwaaien aan zee wordt nog fijner met je eigen vakantiehuisje in Zeeland.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Zeeland

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje / Vakantiehuisje Nederland

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Zeeland

Eventjes een paar dagen naar zee, heerlijk! Lekker uitwaaien aan het strand of de leuke stadjes en dorpjes bezoeken. Een uitje naar Zeeland is nog leuker wanneer je in je eigen vakantiehuisje verblijft. Hierdoor voel je je helemaal thuis omdat je in een huiselijke omgeving bent, waardoor je echt helemaal tot rust kan komen. Je hoeft alleen maar je kleding mee te nemen en je hoeft je niet te houden aan regels van een hotel en je hoeft ook niet je eigen tent nog op te zetten. Ideaal dus, zo’n vakantiehuisje!

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Zeeland

Activiteiten & bezienswaardigheden

Oosterscheldekering

De Oosterscheldekering

Er zijn verschillende Deltawerken, maar de Oosterscheldekering is hiervan de meest bekende. Hij is negen kilometer lang en hij 62 schuiven en 65 pijlers. Je kunt er een rondleiding krijgen en het is een zeer populaire toeristische attractie.

De Zeelandbrug

Deze brug zie je liggen vanaf de Oosterscheldekering. Hij is vijf kilometer lang en is daarmee één van de langste bruggen van Nederland. 

Dikke Toren Zeeland Zierikzee

De Dikke Toren

Wanneer je dan over de Zeelandbrug rijdt, dan zie je vanuit de verte de Dikke Toren al ver boven de skyline van Zierikzee uitsteken. Wanneer je de 281 treden van de toren opklimt, heb je een heel mooi uitzicht over de stad en de omgeving.

Middelburg Ontdekken

De Lange Jan

Als je in Middelburg bent, dan kun je niet om de Lange Jan heen. Deze toren is ruim negentig meter hoog en ook deze kun je bezoeken voor een mooi uitzicht.

Ontspannen tijdens een kasteel overnachting

Fort Rammekens

Vlak bij Ritthem ligt het oudste zeefort van West-Europa, namelijk Fort Rammekens. Hij is gebouwd en 1547 en is open voor bezichtiging. 

Vuurtorens Ontdekken

Vuurtorens bekijken

Je zit aan het strand, en daar heb je natuurlijk vuurtorens. Hartstikke leuk om eens heen te gaan! De beroemdste staat in Haamstede, maar er staat er ook eentje in Westkapelle.

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Zeeland

In de ochtend word je wakker uit jezelf of word je gewekt door de meeuwen die er rondvliegen. Wat je de rest van de dag gaat doen, kun je natuurlijk helemaal zelf invullen. Nadat je je ontbijt hebt gehad, ben je klaar om erop uit te gaan. Je kunt richting het strand gaan, maar je kunt natuurlijk ook gewoon rondom je huisje blijven en daar heel de dag chillen. ‘s Avonds kun je dan gezellig met zijn allen doorbrengen in het vakantiehuisje.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Zeeland

Hoe is een vakantiehuisje in Zeeland ingericht?

Een vakantiehuisje is voorzien van een of meerdere slaapkamers, een badkamer en een keuken. Soms zit er ook nog een woongedeelte bij met een bank.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne van een vakantiehuisje is dat je in principe niet zoveel mee hoeft te nemen wanneer je weggaat. Wel kan het zo zijn dat je zelf voor je beddengoed en handdoeken moet zorgen, maar dit staat dan altijd aangegeven wanneer je het huisje boekt.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Zeeland?

Het huren van een vakantiehuisje in Zeeland kost minstens €40,- per nacht. Hoe groter en luxe je vakantiehuisje is, hoe meer je er meestal ook voor betaalt.

Waar liggen de vakantiehuisjes in Zeeland?

De vakantiehuisjes liggen verspreid door heel Zeeland. Je kunt er dus voor kiezen om wat dichter bij een stad te zitten, of om dicht bij het strand te verblijven.

Welke activiteiten zijn er in Zeeland?

In Zeeland zijn er genoeg activiteiten te doen. Wat dacht je van één van de mooie torens beklimmen of om een watersport te beoefenen op zee?

Welke bezienswaardigheden zijn er in Zeeland?

Je hoeft je geen moment te vervelen in Zeeland. Zo zijn er genoeg plekken waar je heen kunt. Er zijn prachtige kerken, vuurtorens en natuurlijk heb je ook nog het strand waar je heen kunt.