Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje bij de boer

Verblijf in een vakantiehuisje op een echte boerderij. Lees op deze manier echt het boerenleven kennen.

✓ Vanaf 25 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje bij de boer

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje bij de boer

Als je er graag eventjes tussenuit wil, dan hoef je niet altijd naar het strand of naar een stad. je kunt namelijk ook gewoon naar het platteland en logeren bij een boer! Hier kun je de sleur van het dagelijkse leven eventjes vergeten en helemaal tot rust komen. Je verblijft dan in een vakantiehuisje. Dat is erg handig, want zo heb je toch je eigen plekje. Door de huiselijke sfeer kun je goed ontspannen. Bovendien heb je hier veel meer ruimte dan wanneer je in een hotelkamer zou slapen en heb je ook meer privacy omdat je echt je eigen ruimte hebt. Het is de ideale plek om samen met je partner of gezin heen te gaan wanneer je eventjes een paar dagen weg wil gaan.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes bij de boer

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje bij de boer

In de ochtend word je gewekt door het geluid van het platteland. Je hoort de dieren in de verte geluiden maken terwijl je langzaam wakker wordt. Het ontbijt bestaat uit een flinke boterham en lekker verse melk. Van de verse eieren die je uit het kippenhok hebt gehaald, maak je een heerlijk omeletje voor jou en je partner. Na het ontbijt trekken jullie je wandelschoenen aan om een flinke wandeling te maken door de bossen vlak bij de boerderij. Voor de lunch keren jullie weer terug bij het huisje, die jullie daar weer zelf maken en opeten. In de middag gaan jullie lekker een middagje naar de stad om deze te verkennen. Even lekker door de winkelstraten lopen en een beetje winkelen.

In de stad zien jullie een gezellig restaurantje waar jullie dan gaan eten en op de terugweg naar het vakantiehuisje stoppen jullie nog even bij de supermarkt. Snel nog een flesje wijn en wat kaasjes mee voor in het huisje, om daar de rest van de avond van te genieten.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes bij de boer

Hoe is een vakantiehuisje bij de boer ingericht?

Het vakantiehuisje op een boerderij is voorzien van een slaapkamer, een badkamer, en een keuken. Soms zit er ook nog een woonkamer bij, maar dit verschilt per huisje. Hoe het huisje verder precies is ingericht, is ook bij elk huisje verschillend uiteraard.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Dat is het fijne van een vakantiehuisje: je hoeft namelijk bijna niks mee te nemen! Natuurlijk moet je wel je kleding en toiletspullen meenemen, maar alles wat je verder nodig hebt ligt daar al. Het huisje is namelijk al helemaal ingericht en voorzien van alle spullen.

Wat kost een vakantiehuisje boeken bij de boer?

Het huren van een vakantiehuisje bij een boer hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Zo heb je al huisjes die je kunt huren vanaf €25,- per nacht. De kosten verschillen natuurlijk wel per huisje en per seizoen waarin je het wil huren.