Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Zwitserland

Geniet van een prachtige vakantie in Zwitserland helemaal vanuit je eigen vakantiehuisje. Op deze manier zul je de meest ontspannen vakantie ooit hebben omdat je je echt in je eigen omgeving bevindt, ideaal dus!

✓ Vanaf 50 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Zwitserland

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Zwitserland

Zwitserland is zowel in de winter als in de zomer een geweldig land om op vakantie te gaan. In de zomer kun je wandelen door de bergen, en in de winter kun je hier gaan skiën of snowboarden. Wat je vakantie nog net iets beter maakt, is door te kiezen voor een huurhuisje. Op deze manier kun je je vakantie echt helemaal inrichten zoals jij wil zodat je zeker weet dat je een geweldige vakantie gaat beleven. Doordat jullie je eigen huisje hebben, hoef je ook geen rekening te houden met andere mensen. Ideaal dus, zo’n vakantiehuisje!

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Zwitserland

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Zwitserland

Helemaal uitgerust word je ‘s ochtends wakker in de Zwitserse bergen. Vanuit je huisje heb je een prachtig uitzicht en je begint je dag door lekker buiten te genieten van een kop koffie. Wat je de rest van de dag gaat doen, beslis je dan wel een keer. Het is tenslotte niet voor niets vakantie! Misschien ga je wel een flinke wandeling maken door de bergen, ga je een stadje bezoeken of ga je naar een mooi uitkijkpunt toe. In de winter kun je zelfs de hele dag gaan skiën of snowboarden! ‘s Avonds kom je dan weer terug bij je huisje voor een heerlijke zelfgemaakte maaltijd waarna je de rest van de avond samen kunt genieten onder het genot van een drankje en een hapje. 

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Zwitserland

Hoe is een vakantiehuisje in Zwitserland ingericht?

De meeste vakantiehuisjes zijn voorzien van een slaapgedeelte, een keuken, een badkamer en een woonkamer. De inrichting hangt over het algemeen af van de grootte van het huisje. Soms is die namelijk vrij klein en dan zitten bijvoorbeeld het slaapgedeelte en de badkamer in dezelfde ruimte. Bij sommige huisjes heb je zelfs ook nog een bubbelbad in de tuin staan.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Je hoeft niet zoveel mee te nemen naar een vakantiehuisje, en dat is hartstikke handig. Soms moet je wel zelf beddengoed en handdoeken meenemen, maar dit wordt dan altijd duidelijk aangegeven wanneer je het huisje boekt. Verder kun je ook nog spulletjes meenemen die je zelf graag wil hebben op vakantie, zoals versieringen voor het huisje of spelletjes om te spelen.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Zwitserland?

In principe kun je het zo gek maken als je zelf wil wanneer je een vakantiehuisje gaat boeken. Je hebt hele grote en dure vakantiehuisjes die uiteraard wat duurder zijn, maar er zijn ook genoeg vakantiehuisjes die zo’n €40,- per nacht kosten. Deze zijn dan meestal iets minder luxe, maar nog steeds hartstikke fijn!