Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Duitsland

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in Duitsland, in de prachtige natuur van Zuid-Duitsland.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Duitsland

Er even tussenuit, een nachtje, weekend of weekje overnachten in een boomhut in Duitsland. Tijdens een boomhut overnachting Duitsland ben je nét even wat verder weg dan in Nederland. Heerlijk overnachten in jouw eigen boomhut in Duitsland, een droom van velen. Zowel zonder als met kinderen is een boomhut overnachting een aanrader. Iedere boomhut heeft een keuken, slaapkamer en badkamer: alles voor een fijn verblijf. Gaan de kinderen mee, dan hebben zij de natuur rondom de boomhut als hun speelterrein. Zij lekker buiten spelen, terwijl jij geniet van het uitzicht en een goed boek. Elk natuurgebied met boomhut overnachtingen in Duitsland heeft zijn eigen charmes. Of je nu kiest voor het Zwarte Woud, Heidelberg, Monschau of Saksich Zwitserland, er is altijd genoeg te doen. Kies ook voor even helemaal tot rust komen tijdens een boomhut overnachting in Duitsland en boek hem eenvoudig, waarna de voorpret kan beginnen.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

‘s Middags kom je aan in jouw eigen boomhut in Duitsland. Rustig de spullen uitpakken, waarna het genieten kan beginnen. Je merkt dat het vroeg donker is in het bos, waarbij ‘s avonds de rust en kalmte overheerst. Terwijl jij langzaam wakker wordt fluiten de vogels al, en valt de zon tussen de bladeren op jouw boomhut. Een nieuwe dag is begonnen: tijd voor een kop koffie, een ontbijtje en plannen maken.

Maak een wandelijk door de omgeving van jouw boomhut in Duitsland of verken de omgeving: welke activiteiten en bezienswaardigheden zijn er in de omgeving van jouw boomhut overnachting in Duitsland te vinden? Ook bij de boomhut blijven kan natuurlijk, terwijl de kinderen zich vermaken rondom de boomhut. Zij kunnen hun eigen boomhut bouwen, terwijl jij geniet van de natuur. Daarna lekker samen koken, een spelletje doen en genieten van de avond. Kortom, een echt vakantiegevoel voor jou en jouw reisgezelschap.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten in Duitsland écht in het bos?

Ja, de boomhutten in Duitsland staan in het bos of ana de rand van het bos. Ook zijn er boomhutten die midden in een natuurgebied staan. Natuurlijk is elke boomhut overnachting in Duitsland uniek. Kies daarom de boomhut overnachting die jou het leukst lijkt en kies ook voor een heerlijk ontspannen overnachting in de natuur.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

Iedere boomhut is uniek en heeft daardoor zijn eigen, unieke indeling. Deze wordt vooral bepaald door de grootte van de boomhut. De meeste boomhutten in Duitsland hebben 4 tot 6 slaapplaatsen, vaak opgedeeld in één tweepersoonsbed en losse en stapelbedden. Elke boomhut is voorzien van een douche en volledig ingerichte keuken. Je kunt er zelf koken, al is de beschikbare ruimte wellicht iets kleiner dan je thuis gewend bent. Desondanks: het is volop genieten en je bent van alle gemakken voorzien. Natuurlijk is er ook aan de minder warme dagen gedacht, want iedere boomhut is voorzien van verwarming. Zo kun jij aan de eethoek of in de woonkamer heerlijk genieten. Vind jouw boomhut overnachting in Duitsland en bekijk of de indeling past bij jouw wensen voor een heerlijke vakantie.

Wat kost een boomhut overnachting in Duitsland?

Elke boomhut overnachting in Duitsland is uniek. Qua ligging, maar ook qua faciliteiten en indeling van de boomhut. Afhankelijk van die factoren boek je een boomhut overnachting in Duitsland vanaf ongeveer 100 euro per nacht. Het hoogseizoen, zoals de mei- en zomervakantie, zijn doorgaans duurder dan het laagseizoen.