Kasteel overnachting

Kasteel overnachting Vaals

Kies voor een magisch weekendje weg in Vaals met een overnachting in een echt kasteel.

✓ Vanaf 45 euro per nacht
✓ Spectaculair overnachten in een kasteel in Vaals

Bekijk alle kasteel overnachtingen

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Kasteel overnachtingen / Kasteel overnachtingen Nederland / Kasteel overnachtingen Limburg

Sprookjesachtige overnachtingen in een kasteel in Vaals

Een weekendje in Vaals is natuurlijk al hartstikke leuk, maar wanneer je kiest voor een overnachting in een echt kasteel, wordt het net even iets leuker. Het zal net lijken alsof jullie een echte prins en prinses zijn die in het kasteel wonen en wees nou eerlijk, wie wil dat nou niet? Het begint al wanneer je aan komt rijden op de oprijlaan en het kasteel in de verte ligt. Dat is dan jouw huis. In ieder geval voor de komende paar dagen. Je uitje kan eigenlijk al niet meer stuk wanneer je slaapt in een echt kasteel.

Uitgelichte kastelen

Hotel Kasteel Bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal

Nabij Aken en het Drielandenpunt ligt het prachtige kasteel Bloemendal. Met prachtige kasteeltuin een heerlijke overnachting.

✓ Vanaf 109,- per nacht

Bekijk kasteel

Bekijk alle kasteel overnachtingen in Vaals

Activiteiten & bezienswaardigheden

Drielandenpunt

Het Drielandenpunt

Je zult Vaals waarschijnlijk vooral kennen van het Drielandenpunt. In het uiterste puntje van Nederland komen we samen met zowel België als Duitsland. Hartstikke leuk om eens een bezoekje aan te brengen.

Wandelen - activiteiten tijdens vakantie

Kasteel Bloemendal

Dit is een van de kastelen waar je in kunt verblijven, maar als je ergens anders verblijft kun je dit kasteel ook bezoeken.

Ballonvaart

Maak een ballonvaart

Als je het Drielandenpunt vanuit een hele andere hoek wil bekijken, kun je er ook nog voor kiezen om een ballonvaart te maken boven Vaals.

Uit eten - Restaurant in kasteel

Museum Vaals

In deze kloosterkapel vind je ruim tweehonderd beelden van heiligen en werken van kunstschilders.

Ontspannen tijdens een kasteel overnachting

Skywalk Drielandenpunt

Dit zit vlakbij het Drielandenpunt. Vanaf deze Skywalk heb je een prachtig uitzicht over Nederland, België en Duitsland. De Skywalk is een uitkijktoren van 34 meter hoog en heeft een glazen platform.

Vaals Bewandelen

De omgeving verkennen

Ook de natuur rondom Vaals is prachtig en het is dan ook heel leuk om deze te verkennen op de fiets of gewoon te voet.

Hotel kasteel Kasteel overnachting

Zo verloopt een dag in een kasteel in Vaals

Geen een dag is hetzelfde wanneer je een weekendje verblijft in een kasteel in Vaals. ‘s Ochtends word je heerlijk uitgerust wakker en ontbijten doe je uiteraard in het prachtige kasteel. Voor de rest van de dag kun je als je wilt ook in het kasteel blijven, maar je kunt er ook op uit gaan en de rest van Vaals ontdekken. Het avondeten doe je waarschijnlijk ook weer in het kasteel, want waarom zou je ergens anders gaan eten als het ook op zo’n mooie locatie kan? De rest van de avond kun je je dan ook vermaken in de bar of op jullie hotelkamer.

Veelgestelde vragen over kasteel overnachtingen in Vaals

Overnacht je echt in het kasteel in Vaals?

Als je kiest voor een overnachting in een kasteel, slaap je ook echt in het kasteel zelf. De kamers hier zijn namelijk omgebouwd tot echte hotelkamers!

Hoe is de hotelkamer in Vaals ingericht?

De inrichting van de hotelkamer is in elk kasteel anders. Soms is het juist heel modern gemaakt, terwijl het op andere plekken net lijkt alsof je een paar honderd jaar terug de tijd in gaat. Wel is elke kamer uiteraard voorzien van een bed en een badkamer.

Wat kost een kasteel overnachting in Vaals?

De kosten van een nachtje slapen in een kasteel verschillen natuurlijk per kasteel, maar gemiddeld kost het zo’n €80,- per nacht.

Waar liggen kastelen in Vaals?

De kastelen liggen zowel in als rondom Vaals. Je kunt er dus ook voor kiezen om lekker rustig in de natuur te verblijven.

Welke activiteiten zijn er in Vaals?

Er zijn genoeg leuke activiteiten die je kunt doen in en rondom Vaals. Niet alleen is de natuur perfect voor een mooie wandeling of fietstocht, maar je kunt er bijvoorbeeld ook andere kastelen bezoeken.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Vaals?

Vaals staat natuurlijk het meest bekend om het Drielandenpunt en dit mag dan eigenlijk ook echt niet ontbreken tijdens je bezoekje aan Vaals!