Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje op de camping

Geniet van een fijne vakantie in een vakantiehuisje op de camping.

✓ Vanaf 30 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje op de camping

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje op de camping

Het is heerlijk om tijdens je vakantie naar de camping te gaan. De sfeer is er gemoedelijk en je maakt een hoop vrienden. Als kamperen in een tent niet helemaal je ding is, kun je natuurlijk ook kiezen voor een vakantiehuisje. Je hebt hier veel meer ruimte dan in een tent en het is ook nog eens een stuk handiger. Wanneer je op de camping arriveert, kun je namelijk meteen beginnen met vakantie vieren omdat het huisje al helemaal voor je klaar staat! Ook alle spullen die je verder nodig hebt om te koken, zijn al aanwezig. Bovendien heb je in een vakantiehuisje ook iets meer privacy dan in een tent en hoef je minder rekening te houden met buren.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes op de camping

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje op de camping

In de ochtend word je wakker in je heerlijke bedje in je vakantiehuisje. Je zet snel een kop koffie en drinkt deze buiten voor je huisje op, terwijl je de camping ziet ontwaken. Vervolgens loop je lekker op je slippers naar het winkeltje op de camping om lekker verse broodjes te halen voor iedereen. Samen genieten jullie van een heerlijk ontbijt. De rest van de dag brengen jullie door aan het zwembad op de camping. De kinderen spelen met andere kinderen, en jullie kunnen even helemaal ontspannen en genieten van het mooie weer. Als het iets te warm is, plons je in het zwembad om af te koelen. Als je je tijdschrift uit hebt gelezen, loop je even snel terug naar het huisje om je boek te pakken en binnen een paar minuten ben je weer terug aan het zwembad. De avond brengen jullie met de buren door terwijl jullie aan het barbecueën zijn en samen wat borrelen.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes op de camping

Hoe is een vakantiehuisje op de camping ingericht?

Hoe het vakantiehuisje op de camping in is gericht, verschilt natuurlijk per huisje. Het ene is wat groter dan het andere. Wel heb je minstens één slaapgedeelte, een keuken, een woongedeelte en een eigen badkamer. Handig, want dan hoef je niet elke keer op je slippertjes naar het douchegebouw om te douchen!

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne van een vakantiehuisje is dat je niet zoveel spullen mee hoeft te nemen wanneer je er gaat logeren. Alles wat je nodig zult hebben, is daar namelijk al aanwezig! Wel moet je natuurlijk zelf nog je kleding en je toiletspullen meenemen. Ook is het nooit mis om wat spelletjes mee te nemen die je op de camping kunt spelen.

Wat kost een vakantiehuisje boeken op de camping?

Het kost minimaal €30,- per nacht om een huisje te boeken op een camping. Natuurlijk verschilt dit wel per huisje. Sommige zijn namelijk net iets groter of luxer waardoor je er meer voor betaalt.