Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje aan zee

Verblijf in een vakantiehuisje om helemaal tot rust te komen tijdens je weekendje weg.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje aan zee

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje aan zee

Wanneer je op vakantie gaat, is het natuurlijk heerlijk om naar zee te gaan. Wat nog beter is, is wanneer je een vakantiehuisje huurt dat aan zee staat! Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, kun je vanuit je bed de zee al zien liggen. Wie wil dat nou niet? Bovendien heeft een vakantiehuisje nog veel meer voordelen. Omdat je in een lekker huiselijke sfeer zit, kun je echt helemaal jezelf zijn en goed ontspannen. Daarnaast is een vakantiehuisje een stuk ruimer dan bijvoorbeeld een hotel en ook nog veel goedkoper. Ideaal dus, zo’n vakantiehuisje aan zee!

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes an zee

Populaire plaatsen aan zee

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje aan zee

In de ochtend word je wakker en hoor je het geruis van de zee op de achtergrond. Snel sta je op en zet je een kop koffie om goed wakker te worden. Ondertussen maak je ook een ontbijtje en deze eet je op terwijl je voor het huisje zit en over de zee uit kijkt. In de ochtend maken jullie samen een wandeling over het strand en wanneer jullie weer terug bij het huisje komen, is het al lunchtijd. Snel halen jullie een broodje bij de bakker verderop en de rest van de middag liggen jullie lekker te bakken op het strand. Af en toe even de zee in wanneer het te warm wordt, maar verder gewoon lekker een boekje lezen en ontspannen. 

‘s Avonds gaan jullie dan met de buren lekker barbecueën. Als al het eten op is, is het tijd om marshmallows te roosteren boven de barbecue. Dat is nog eens een lekker toetje! De rest van de avond borrelen jullie gezellig wat met de buren en spelen jullie spelletjes met elkaar. Een heerlijke dag aan zee waarop je weer helemaal tot rust bent gekomen.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes aan zee

Hoe is een vakantiehuisje aan zee ingericht?

Het vakantiehuisje aan zee heeft minstens één slaapkamer, een keuken, een woonkamer en een badkamer. De precieze inrichting van het vakantiehuisje verschilt natuurlijk per huisje.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Omdat er in het vakantiehuis al heel veel aanwezig is, hoef je zelf gelukkig niet zoveel spulletjes mee te nemen. Natuurlijk moet je wel nog zelf je kleding en toiletspullen meenemen. Vergeet ook niet om je zwemkleding mee te nemen en eventueel een duikbril, een snorkel of andere spullen die je nodig het op het strand.

Wat kost een vakantiehuisje boeken aan zee?

Een vakantiehuisje aan zee hoeft helemaal niet duur te zijn! Je kunt er al eentje boeken voor €40,- per nacht. Het is echter wel zo dat het in het hoogseizoen meer kost om een vakantiehuisje aan zee te huren. Verder hangt de prijs ook nog af van de grootte en de ligging van het vakantiehuis.