Tiny house

Tiny house overnachting Friesland

Wil je eens iets anders dan normaal wanneer je een nachtje weg gaat? Kies dan eens een keertje voor een overnachting in een tiny house. Dit is knus, gezellig en je bent van alle gemakken voorzien. Boek jouw tiny house overnachting.

✓ Vanaf 35 euro per nacht
✓ Overnachten in een tiny house

Bekijk alle tiny houses

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Tiny house overnachtingen / Tiny house overnachtingen Nederland

Klein genieten in een tiny house in Friesland

Een tiny house is, zoals de naam eigenlijk al zegt, een klein huisje. Als je er eentje van buiten ziet, dan zul je het misschien niet denken, maar in een tiny house zit in principe alles wat je nodig hebt. Een slaapkamer, een keuken, een badkamer en vaak ook nog een woonkamer gedeelte. Het is maar een klein hokje, maar elke vierkante centimeter wordt optimaal benut doordat het heel praktisch is ingericht. Dit is dus ideaal voor wanneer je een nachtje weggaat met je partner, maar tiny houses zijn ook geschikt voor iets grotere groepen of voor gezinnen. Tiny houses staan meestal in een natuurgebied, maar je hebt ze ook in de stad. Slapen in een tiny house is daarom niet alleen een gezellige, maar ook een handige optie wanneer je er even tussenuit wil gaan.

Uitgelichte tiny house overnachtingen

Uitgelichte tiny house

Tiny house in Helvoirt

Overnachten in een modern tiny house? Een unieke ervaring in een rustige omgeving met alle luxe die je nodig hebt.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk tiny house

Tiny house in Beekbergen

De tiny houses van EuroParcs liggen op een mooie plek in de natuur én zijn verrassend slim én leuk ingericht.

✓ Vanaf 110,- per nacht

Bekijk tiny house
Droomparken Tiny house

EuroParcs tiny house

Een gezellig ingericht tiny house op EuroParcs, park Buitenhuizen is dé plek voor een heerlijke vakantie in de natuur.

✓ Vanaf 70,- per nacht

Bekijk tiny house

Bekijk alle tiny houses in Friesland

Dag in een tiny house

Zo verloopt een dag in een tiny house…

In de ochtend word je heerlijk uitgeslapen wakker in je zachte bed. Gelukkig hoef je niet ver te lopen door de kou om bij de wc te komen, want deze is natuurlijk dichtbij bij een tiny house. Daarna maak je een lekker broodje of een ontbijtje in de keuken. Als het lekker warm is, kun je deze buiten opeten. Zodra je gedoucht en klaargemaakt bent voor de dag, kun je erop uit gaan om een lekker lange wandeling door de natuur te maken. Je kunt broodjes meenemen voor onderweg of ergens gaan lunchen.

‘s Avonds kun je ook lekker in je tiny house eten en ontspannen zodat je helemaal tot rust kan komen tijdens je vakantie. Kook samen een romantische maaltijd of kruip op de bank en kijk een filmpje voordat je gaat slapen.

Veelgestelde vragen over tiny houses in Friesland

Hoe is een tiny house in Friesland ingericht?

Een tiny house is natuurlijk erg klein en daarom zijn deze zo praktisch mogelijk ingericht. Alle tiny houses zijn voorzien van een keukentje, badkamer en slaapgedeelte. De meeste huisjes hebben zelfs ook nog gedeelte waar je lekker aan een tafel of op een bank kunt zitten.

Wat zijn de tiny house afmetingen?

Een tiny house heeft een woonoppervlak van hoogstens vijftig vierkante meter, maar meestal is het zelfs nog kleiner. Zo heb je ook modellen op wielen die vaak nog iets kleiner zijn dan de gemiddelde tiny house.

Wat kost een tiny house huren in Friesland?

De kosten van het huren van een tiny house verschillen enorm. Je hebt al een tiny house vanaf zo’n €50,- per nacht maar er zijn veel duurdere huisjes.

Waar liggen tiny houses in Friesland?

Je kunt door heel Friesland tiny houses vinden, maar vooral in de natuurgebieden.

Welke activiteiten zijn er in Friesland?

Er zijn genoeg activiteiten in de natuur of op het water in Friesland. Zo heb je elke week de Sneekweek, een zeer groot zeilevenement.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Friesland?

In Friesland is er altijd wel wat te doen. Er zijn bijvoorbeeld heel veel musea, maar ook mooie steden zoals Leeuwarden en Drachten waar je een dagje heen kunt.