Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Utrecht

Maak met zijn allen een gezellig uitje naar Utrecht terwijl je verblijft in een gezellig vakantiehuisje.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Utrecht

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje / Vakantiehuisje Nederland

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Utrecht

Ga je een weekendje weg naar Utrecht? Dan is het wel zo leuk om in je eigen vakantiehuisje te verblijven. Met een vakantiehuisje heb je een hele huiselijke sfeer, waardoor iedereen echt tot rust kan komen en lekker kan ontspannen. Wanneer je arriveert, kun je gelijk beginnen met je vakantie omdat alles al voor je klaar staat. Bij vertrek hoef je alleen maar je spullen in te pakken en je kunt weer gaan. Ideaal dus, zo’n vakantiehuisje!

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Utrecht

Activiteiten & bezienswaardigheden

Utrecht Stad

Utrecht stad

Als je in de provincie Utrecht ben, is het natuurlijk ook wel leuk om even naar de hoofdstad te gaan. Er is hier genoeg te doen en te zien om je een dag te vermaken.

Kasteel de Haar bezoeken

Kasteel de Haar

Dit luxe kasteel ligt vlakbij de stad Utrecht en werd gebouwd in 1892. Je kunt het bezoeken, waardoor het een erg leuk dag uitje is.

Het Spoorwegmuseum

Alle liefhebbers van treinen kunnen hier hun hart ophalen. In dit museum kun je 150 jaar aan de Nederlandse geschiedenis van de spoorweg ontdekken en bekijken.

Utrechtse Heuvelrug in Utrecht

De Utrechtse Heuvelrug

Deze hoge zandrug die loopt van het Gooimeer tot de Grebbeberg in Rhenen is een gebied dat perfect is voor een mooie wandeling of fietstocht.

Groene Hart in Utrecht

Het Groene Hart

Het Groene Hart ken je vast wel. Dit natuurgebied ligt deels in Utrecht en is geschikt voor vele uitjes en activiteiten, zoals een fietstocht of een wandeling langs de Oude Hollandse Waterlinie.

Amersfoort

Er zijn verschillende steden in Utrecht die leuk zijn om te bezoeken, maar Amersfoort mag ook zeker niet ontbreken op je lijstje. De binnenstad heeft heel veel prachtige historische monumenten.

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Utrecht

‘s Ochtends word je wakker en ga je bedenken wat je die dag gaat doen in het mooie Utrecht. Gelukkig heb je nog wel even om hier over na te denken, je kunt namelijk eerst rustig je ontbijt gaan maken en dit opeten. In de middag ga je dan naar een stad of ga je de omgeving van het huisje verkennen. Als je daarna dan terug in het huisje komt, kun je een heerlijke maaltijd voor het hele gezelschap koken. De rest van de avond kunnen jullie dan samen genieten in jullie gezellige vakantiehuisje.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Utrecht

Hoe is een vakantiehuisje in Utrecht ingericht?

Een vakantiehuisje heeft altijd een slaapgedeelte, een badkamer en een keuken. Of er ook een woonkamer bij zit, hangt af van het huisje dat je kiest om te verblijven.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Als je naar een vakantiehuisje gaat, hoef je op zich niet zoveel mee te nemen. Soms helemaal niks en soms moet je wel zelf je beddengoed of handdoeken meenemen. Natuurlijk kun je zelf nog wel spulletjes meenemen als je dat graag doet.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Utrecht?

Het boeken van een vakantiehuisje in Utrecht kost je minstens €40,- per nacht. Er zijn uiteraard ook grotere huisjes die wat duurder zijn.

Waar liggen de vakantiehuisjes in Utrecht?

Je vindt door heel Utrecht verspreid vakantiehuisjes. Je kunt zelf dus kiezen of je midden in de natuur gaat zitten of juist wat dichter bij de stad.

Welke activiteiten zijn er in Utrecht?

Je kunt in Utrecht zo actief zijn als je zelf maar wil. Er zijn vele steden die je kunt bezoeken, maar ook fietstochten of wandeltochten die je kunt maken door de natuurgebieden en langs historische monumenten.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Utrecht?

Utrecht zit vol met mooie dingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan de Domtoren in Utrecht stad, of Kasteel de Haar.