Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Overijssel

Kies voor je volgende vakantie naar Overijssel eens voor een vakantiehuisje voor optimaal plezier.

✓ Vanaf 35 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Overijssel

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje / Vakantiehuisje Nederland

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Overijssel

Overijssel is de ideale plek om heen te gaan wanneer je er eventjes tussenuit wil. Het heeft namelijk een mix van mooie steden, prachtige landschappen en hele leuke attractieparken. Je zult je hier dus nooit vervelen, maar kunt er ook heerlijk tot rust komen. Een vakantiehuisje is dan een extra fijne optie. Je kunt bijvoorbeeld helemaal zelf beslissen wat je gaat eten die avond en hoe laat precies. Daarnaast is het vaak een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld een hotel.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Overijssel

Activiteiten & bezienswaardigheden

Giethoorn

Giethoorn

Dit plaatsje is iets dat iedereen eens gezien moet hebben in zijn of haar leven. Het is internationaal bekend vanwege de prachtige kanalen vanaf waar je het dorpje kunt zien.

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Dit park is het grootste veengebied van Noordwest-Europa en de ideale plek om een flinke wandeling of een prachtige fietstocht te maken.

Deventer

Bezoek een stad

Overijssel heeft meerdere prachtige steden die heel leuk zijn om te bezoeken. Zo heb je bijvoorbeeld Hanzestad Deventer met vele gezellige straatjes en historische gebouwen. Verder heb je ook nog onder andere Zwolle en Enschede.

Sallandse Heuvelrug Bezienswaardigheid

De Sallandse Heuvelrug

Dit nationale park werd duizenden jaren geleden al gevormd en bestaat voor een groot deel uit heidelandschappen en bossen. Daarnaast zijn er ook wilde dieren en wat heuvels waardoor je mooie uitzichten hebt.

Attractiepark Bezoeken

Bezoek een attractiepark

Er zijn verschillende parken in Overijssel die leuk zijn om te bezoeken, maar de bekendste is Slagharen. De meeste attracties hebben en link met indianen en cowboys waardoor het extra leuk is voor kinderen.

Landschap rondom Vecht rivier

Vechtdal

Dit is misschien wel het mooiste stukje van Overrijsel. De Vecht stroomt door het natuurlandschap en de pittoreske dorpjes. Heel mooi om eens te wandelen of fietsen.

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Overijssel

Wanneer je in de ochtend wakker wordt in je vakantiehuisje, kun je rustig bedenken wat je kunt gaan doen die dag in Overijssel. Er is voor iedereen wat te doen, want de provincie is erg divers. Je hebt het poldergebied in het noorden dat je kunt bezoeken en de zandgronden in Twente. Een andere optie is één van de vele steden en dorpjes bezoeken. ‘s Avonds kom je dan weer terug in je huisje en kun je helemaal zelf bepalen wat jullie gaan eten die avond. De rest van de avond kunnen jullie gezellig samen kletsen in het huisje of een fanatieke spelletjesavond houden.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Overijssel

Hoe is een vakantiehuisje in Overijssel ingericht?

Een vakantiehuisje heeft een slaapgedeelte, keuken en een badkamer. Soms heeft het ook nog een woonkamer, maar dit hangt meestal af van de grootte van het huisje.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Helemaal niets! Dat is het fijne van een vakantiehuisje. Nou ja, natuurlijk moet je wel kleding en toiletspullen meenemen, maar verder vind je alles wat je nodig hebt in het vakantiehuisje.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Overijssel?

Het huren van een vakantiehuisje in Overijssel kost minstens €35,- per nacht.

Waar liggen de vakantiehuisjes in Overijssel?

Je vindt de vakantiehuisjes verspreid door de gehele provincie Overijssel, waardoor je zelf kunt beslissen waar je gaat slapen.

Welke activiteiten zijn er in Overijssel?

Er zijn heel veel verschillende activiteiten die je in Overijssel kunt doen. Zo kun je een dagje naar een pretpark, naar een natuurpark of naar een stad of dorpje.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Overijssel?

De bekendste bezienswaardigheden van Overijssel zijn waarschijnlijk Giethoorn en één van de andere steden zoals Deventer.