Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Lelystad

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in Lelystad: met veel te doen in de omgeving. Natuur én activiteiten!

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Lelystad

Ben je toe aan een moment voor jezelf of wil je even heerlijk weg met het gezin, dan is een boomhut overnachting in Lelystad een aanrader. Deze prachtige stad staat niet alleen bekend als de hoofdstad van Flevoland maar ook vanwege de prachtige natuur. Ontdek bijvoorbeeld wilde dieren als zwijnen, przewalskipaarden en wisenten. Ook kun je in een van de natuurgebieden verschillende vogelsoorten ontdekken. De boomhut zelf staat middenin een bos en is uitgerust met twee slaapkamers, een badkamer en een keuken. Zo kom je na een actieve dag terecht in een fijne plek om even uit te rusten. Op een steenworp afstand van Lelystad ben je zo in de stad en kun je allerlei activiteiten ondernemen. Of je nu kiest voor een leuke stadswandeling of dat je liever een museum bezoekt, het kan allemaal. Zo leer je meteen de stad zelf goed kennen.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

Lelystad is een heerlijke stad om naartoe te gaan omdat het erg veelzijdig is. Zo kun je met het gezin naar de Aviodrome of naar speelparadijs Ballorig. Is het prachtig weer, dan kun je naar het Belevenissenbos. De kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven en al hun energie kwijt. Wil je liever een dagje winkelen, dan kun je naar outlet paradijs Bataviastad. 

Blijf je liever dicht bij de natuur, dan kun je in een van de vele natuurgebieden prachtige wandelingen of fietstochten maken. Lelystad mag dan wel een grote stad zijn, je bent zo bij het Natuurpark of het Nationaal Park Nieuw Land. Zo kun je een prima combinatie maken tussen een dagje stad en natuur. Terug bij de boomhut geniet je van de heerlijke bosgeur en maak je een heerlijke maaltijd klaar in de keuken.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten in Lelystad écht in het bos?

Het fijne aan overnachten in een boomhut is dat het een unieke ontsnapping is aan de dagelijkse drukte. Je bent omringd door een bos waardoor je helemaal tot rust komt. Een stad als Lelystad is dan ideaal omdat je het stedelijke met de natuur kunt combineren.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

Een overnachting in een boomhut in Lelystad biedt plek voor maximaal zes personen en beschikt meestal over twee slaapkamers. De eerste heeft een tweepersoonsbed en de andere kamer heeft een stapelbed. Daarnaast kun je heerlijke gerechten klaarmaken in de goed uitgeruste keuken. Je kunt meteen doorschuiven naar de aangrenzende eethoek om gezellig te eten met elkaar. Ook is er een badkamer aanwezig met een douche, zodat je na een actieve dag weer fris en fruitig bent. Ondanks dat elke boomhut verschillend is vind je toch het nodige comfort zodat je helemaal opgeladen bent na je overnachting. Een boomhut overnachting in Lelystad zul je in ieder geval niet snel vergeten!

Wat kost een boomhut overnachting in Lelystad?

Wil je graag een overnachting boeken in een boomhut, dan betaal je hier meestal rond de 100 euro per nacht voor. Je krijgt hiervoor een fijne ingerichte boomhut waar je even helemaal tot rust komt.