Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Drenthe

Maak je vakantie in Drenthe helemaal compleet door gezellig met zijn allen te slapen in een vakantiehuisje.

✓ Vanaf 30 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Drenthe

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje / Vakantiehuisje Nederland

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Drenthe

Drenthe is een prachtige provincie om te bezoeken omdat het heel mooi is en pittoreske dorpjes heeft. Daarnaast is een vakantiehuisje natuurlijk een ideale verblijfplaats. Ze zijn namelijk meestal veel voordeliger, authentieker en ruimer dan een hotel of een tent. Door de huiselijke sfeer kun je echt helemaal jezelf zijn en tot rust komen. Je hebt er ook veel meer privacy omdat je vaak niet te maken hebt met directe buren. Vanuit je huisje kun je je dan de hele dag vermaken door de omgeving te verkennen of door een stedentripje te maken.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Drenthe

Activiteiten & bezienswaardigheden

De Hondsrug Bewandelen

UNESCO Geopark de Hondsrug

Dit is een uniek stukje Europa dat ontstaan is in de voorlaatste ijstijd. Vroeger liepen hier mammoeten rond, maar nu kun jij hier de hele dag rondlopen.

Kamp Westerbork

Misschien niet een heel vrolijk uitje, maar wel heel interessant en belangrijk om eens te bezoeken. In de Tweede Wereldoorlog werden vanuit hier Joden gedeporteerd.

Hunebed

De hunebedden

Je vindt door de gehele provincie hunebedden, de oudste monumenten van Nederland. De grootste hunebed vind je in Borger en deze is ruim 22 meter lang.

Gevangenismuseum Bezoeken

Gevangenismuseum in Veenhuizen

In dit museum kom je alles te weten over straffen van nu, maar ook van vroeger. Hoe zagen gevangenissen er vroeger uit en hoe werd er omgegaan met de gevangen? Je leert het hier allemaal.

Orvelte

Monumentendorp Orvelte

Dit is een oerdorpje waar mensen gewoon leven, maar in een authentieke omgeving. Heerlijk om eens een dagje rond te lopen!

Attractiepark Bezoeken

Attractiepark of dierentuin

Een attractiepark of een dierentuin zijn altijd leuk om te bezoeken, zeker wanneer je met kinderen bent. Ga eens naar Attractiepark Drouwenerzand of Wildlands Adventure Zoo.

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Drenthe

Zodra je wakker wordt in je prachtige vakantiehuisje, kun je bepalen wat je die dag gaat doen. Maar eerst maak je een lekker ontbijtje en eet je deze in alle rust op. Drenthe wordt ook wel de stoerste provincie van Nederland genoemd omdat er zo veel te zien en te doen is. Je kunt een bezoekje brengen aan de mysterieuze hunebedden, maar ook naar de mooie parken of musea toe. Als je ‘s avonds terugkomt in je vakantiehuisje, kunnen jullie hier allemaal samen genieten van een zelfgekookte maaltijd. De rest van de avond kunnen jullie dan een film kijken, een spelletje spelen of gewoon samen kletsen.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Drenthe

Hoe is een vakantiehuisje in Drenthe ingericht?

Een vakantiehuisje in Drenthe heeft een slaapkamer, keuken en een badkamer. Meestal zit er ook nog wel een woongedeelte bij met een bank en een televisie.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

In principe hoef je alleen maar je kleding en toiletspulletjes mee te nemen naar een vakantiehuisje, want de rest is daar allemaal al aanwezig.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Drenthe?

Het kost minstens €30,- per nacht om een vakantiehuisje in Drenthe te huren.

Waar liggen de vakantiehuisjes in Drenthe?

De vakantiehuisjes vind je verdeeld door de gehele provincie. Je kunt dus zelf bepalen waar je slaapt!

Welke activiteiten zijn er in Drenthe?

Er zijn ontzettend veel nationale parken en natuurgebieden in Drenthe die stuk voor stuk prachtig zijn. Het is dus de ideale provincie om lekker te gaan wandelen of fietsen door de natuur. Voor de echte actievelingen heb je ook nog TT Circuit Assen dat je kunt bezoeken.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Drenthe?

De wereldberoemde hunebedden zijn waarschijnlijk de meest bekende bezienswaardigheden in Drenthe en deze mogen dan ook zeker niet ontbreken tijdens je bezoekje!