Kasteel overnachting

Kasteel overnachting Luxemburg

Is het stiekem altijd al een droom van je geweest om een nachtje in een echt kasteel te slapen? Dit hoeft niet langer een droom te zijn, want er zijn genoeg plekken waar je kunt overnachten in een kasteel!

✓ Vanaf 50 euro per nacht
✓ Spectaculair overnachten in een kasteel in Luxemburg

Bekijk alle kasteel overnachtingen

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Kasteel overnachtingen

Sprookjesachtige overnachtingen in een kasteel in Luxemburg

Er zijn heel veel kastelen van vroeger die bewaard zijn gebleven en die bijvoorbeeld omgetoverd zijn tot een museum. Er zijn echter ook verschillende kastelen die om zijn gebouwd tot een unieke plek voor een hele speciale overnachting. Je hebt een kamer die veel luxer is dan de slaapkamer zoals hij vroeger was, maar hij is wel voorzien van authentieke details. Hierdoor blijf je ook zeker het gevoel houden dat je in een echt kasteel slaapt. Een weekendje weg in een kasteel is even net iets anders dan je doorsnee weekendje weg. Het kasteel maakt het namelijk hartstikke speciaal en romantisch. Wie kan er nou zeggen dat ze in een echt kasteel hebben geslapen?

Uitgelichte kastelen

Hotel Kasteel Bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal

Nabij Aken en het Drielandenpunt ligt het prachtige kasteel Bloemendal. Met prachtige kasteeltuin een heerlijke overnachting.

✓ Vanaf 109,- per nacht

Bekijk kasteel

Bekijk alle kasteel overnachtingen in Luxemburg

Hotel kasteel Kasteel overnachting

Zo verloopt een dag in een kasteel in Luxemburg

In de ochtend word je wakker in je kasteelkamer en nadat je je klaar hebt gemaakt en in het kasteel hebt ontbeten, ben je klaar voor de dag. Vaak zijn er genoeg dingen die je kunt doen in en rondom het kasteel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitgebreide wandeling door de kasteeltuin of een duik in het zwembad? Wie weet zit er wel een wellness gedeelte bij jouw kasteel en kun je lekker eventjes ontspannen in de sauna. Luxemburg staat natuurlijk bekend om de prachtige natuur, dus trek je wandelschoenen aan en ga de omgeving verkennen. ‘s Avonds kom je dan uitgehongerd weer terug in je kasteel en kun je hier lekker gaan eten. 

Veelgestelde vragen over kasteel overnachtingen in Luxemburg

Overnacht je echt in het kasteel in Luxemburg?

Jazeker, wanneer je kiest voor een overnachting in een kasteel, slaap je ook echt in een kasteel. Het kan echter wel zo zijn dat je niet in het hoofdgebouw slaapt, maar in een bijgebouw. Dit is wel gewoon een onderdeel van het kasteel en deze kamers zijn minstens net zo mooi als de kamers in het hoofdgebouw!

Hoe is de hotelkamer in Luxemburg ingericht?

Sommige kamers zijn helemaal gerenoveerd en heel erg modern, terwijl andere kamers echt nog steeds die oude uitstraling hebben. Het lijkt dan net alsof je een paar honderd jaar terug gaat in de tijd en tussen de ridders en lakeien slaapt. Echter is wel kamer voorzien van natuurlijk een bed en een badkamer. Verder zijn er ook nog kamers die een televisie hebben en een zitgedeelte.

Wat kost een kasteel overnachting in Luxemburg?

De kosten van een kasteelhotel verschillen per kasteel en per kamer. Je bent minstens €50,- kwijt voor een nachtje slapen in een kasteel. Er zijn echter ook kamers die nog veel luxer en uitgebreider zijn en die dus ook meer kosten.