Kasteel overnachting

Kasteel overnachting

Een overnachting zoals je hem nog nooit mee hebt gemaakt! Slaap samen in een echt kasteel.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Spectaculair overnachten in een kasteel

Bekijk alle kasteel overnachtingen

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Kasteel overnachtingen

Sprookjesachtige overnachtingen in een kasteel

Het begint al wanneer je de oprijlaan van het kasteel op komt gereden. In de verte zie je het prachtige kasteel al liggen. Daar gaan jullie vanavond slapen! Dat is voor een nachtje jullie huis! Met een kasteelovernachting komen je kinderdromen tot leven. Hoe leuk is het om een nachtje in een echt kasteel te slapen? Daarnaast is het ook nog eens hartstikke romantisch. Geniet van elkaars gezelschap tijdens een diner bij kaarslicht of een mooie wandeling door de kasteeltuin. Slapen in een echt kasteel is iets dat iedereen eigenlijk wel eens gedaan moet hebben. Het is helemaal leuk als je iets te vieren hebt, maar het kan natuurlijk ook gewoon voor een ‘gewoon’ nachtje weg! Je hoeft namelijk echt niet altijd een speciale reden te hebben om een nachtje weg te gaan.

Uitgelichte kastelen

Hotel Kasteel Bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal

Nabij Aken en het Drielandenpunt ligt het prachtige kasteel Bloemendal. Met prachtige kasteeltuin een heerlijke overnachting.

✓ Vanaf 109,- per nacht

Bekijk kasteel

Bekijk alle kasteel overnachtingen

Populaire plaatsen

Hotel kasteel Kasteel overnachting

Zo verloopt een dag in een kasteel…

In de ochtend worden jullie wakker in jullie prachtige hotelkamer. Door de ouderwetse inrichting van de kamer hoef je niet twee keer na te denken over waar jullie zijn. Jullie slapen namelijk in een echt kasteel! Nadat jullie je klaar hebben gemaakt, gaan jullie naar beneden voor het ontbijt. Hierna maken jullie een mooie wandeling door de natuur in de omgeving van het kasteel en na de wandeling kiezen jullie voor een uitgebreide picknick in de kasteeltuin. In de middag gaan jullie naar het dichtstbijzijnde plaatsje om hier een interessant museum te bezoeken en om een beetje rond te kijken en te winkelen.

‘s Avonds dineren jullie uiteraard in het kasteel. Als je dan in een kasteel slaapt, dan wil je hier natuurlijk ook zoveel mogelijk van genieten, dus waarom zou je ergens anders gaan eten? De rest van de avond vermaken jullie je nog in de bar en daarna op jullie prachtige hotelkamer.

Veelgestelde vragen over kasteel overnachtingen in Nederland

Overnacht je echt in het kasteel?

Ja, wanneer je een overnachting in een kasteel boekt, slaap je ook echt in het kasteel. Wel kan het zo zijn dat de kamer in een bijgebouw zit en niet in het hoofdgebouw, maar dit is natuurlijk nog steeds onderdeel van het kasteel. Als je in een bijgebouw slaapt, zul je dit ook zien wanneer je de kamer boekt.

Hoe is de hotelkamer ingericht?

De inrichting van de hotelkamer verschilt natuurlijk per kasteel. Sommige zijn namelijk nog helemaal ouderwets en ingericht zoals vroeger, terwijl andere kamers helemaal gerenoveerd en modern zijn gemaakt.

Wat kost een kasteel overnachting?

Een kasteelovernachting hoeft helemaal niet zoveel te kosten! Er zijn namelijk al kastelen waar je kunt slapen voor maar €40,- per nacht. Natuurlijk zijn er ook wel kastelen waarbij je meer betaalt voor een overnachting. Zo zijn er ook plekken waar je enkele honderden euro’s of nog meer betaalt voor een nachtje.