Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Nederland

Niets is zo handig om te kiezen voor een vakantiehuisje wanneer je een nachtje, een weekendje of een weekje weg gaat. Ideaal voor een groep of gewoon met z’n tweeën!

✓ Vanaf 35 euro per nacht
✓ Overnachten in een vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Nederland

Een vakantie is hartstikke handig om te verblijven wanneer je er even tussenuit wil. Je hebt huisjes voor twee personen, voor gezinnen, en zelfs voor grotere groepen. Je hebt alles bij de hand, waardoor je de kosten zo laag mogelijk kunt houden en je lekker kunt genieten van een vakantie samen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf koken, iets dat in een hotel meestal niet mogelijk is. Op deze manier kun je je vakantiehuisje echt helemaal van jezelf maken, waardoor je helemaal kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Vaak is er in de buurt genoeg te doen zodat jij en de rest van je gezelschap je prima kunnen vermaken. Wanneer je kiest voor een vakantie of een weekendje weg in een vakantiehuisje, krijg je vaak een hele ontspannen sfeer waardoor je echt helemaal tot rust kan komen. Het is heel fijn om een huiselijke omgeving te hebben wanneer je op vakantie bent, omdat je zo echt helemaal je eigen ding kunt doen.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Nederland

Populaire plaatsen in Nederland

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje…

‘s Ochtends word je natuurlijk wakker in je bedje en als iedereen dan wakker is, kunnen jullie lekker samen gaan ontbijten. Je kunt broodjes halen bij de winkel, of zelf een ontbijtje bakken. Vervolgens zijn er genoeg dingen die je kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld lekker naar het strand, spelen met andere kinderen, een museum bezoeken of een flinke wandeltocht maken. Aan activiteiten geen gebrek, dus je zult je nooit vervelen in een vakantiehuisje. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de hele dag in en rondom het huisje te blijven. Zeker wanneer deze midden op de camping staat, kan dat erg leuk zijn.

In de avond kun je dan lekker barbecueën met het gezin om misschien ook wel met de buren. Jullie kunnen dan samen borrelen, kletsen en de stress van het dagelijkse leven even vergeten. Heerlijk om zo’n vakantiehuisje voor jezelf te hebben!

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Nederland

Hoe is een vakantiehuisje ingericht?

De meeste vakantiehuisjes zijn voorzien van een of meerdere slaapkamers, een badkamer, een woongedeelte en een keuken. Het is dus echt een huis, maar dan in het klein. Natuurlijk heb je ook wel grotere huisjes waarbij je misschien wel een bubbelbad in de tuin hebt staan.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Soms moet je je eigen beddengoed en handdoeken meenemen, maar check dit even goed wanneer je het huisje boekt. Het kan namelijk ook zo zijn dat je dit niet mee hoeft te nemen. Vergeet in ieder geval niet om toiletpapier mee te nemen! Dat is natuurlijk iets waar je niet zonder wil zitten.

Wat kost een vakantiehuisje boeken?

Het boeken van een vakantiehuisje kost minstens dertig euro per nacht. Natuurlijk verschilt het heel erg per huisje en plek waar je een huisje boekt.