Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Nederland

Overnachten in een groepsaccommodatie is ideaal wanneer je weekendje weg gaat met een groep vrienden of je familie. In een groepsaccommodatie kunnen jullie namelijk zelfs met veel personen onder één dak slapen.

✓ Vanaf 75 euro per nacht
✓ Samen weg in een groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Groepsaccommodaties

Met z’n allen weg in een groepsaccommodatie in Nederland

Als je een weekendje weg gaat boeken voor een grotere groep, bijvoorbeeld zo’n tien man, dan kan het wel eens lastig zijn om een goede logeerplek te vinden. Gelukkig komt aan dit probleem een eind dankzij een groepsaccommodatie. Dit is namelijk de ideale oplossing voor jullie. Hiermee heb je alles bij de hand wat je maar nodig hebt, en kun je op een voordelige manier toch met zijn allen op dezelfde plek slapen. Hartstikke handig, want zo hoef je niet steeds elkaar op te gaan zoeken als je ‘s ochtends wakker wordt. Overdag kun je lekker je eigen ding doen en ‘s avonds kun je gezellig samen eten en kletsen.

Uitgelichte groepsaccommodaties

Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Vorden

Moderne groepsaccommodatie voor 10 personen in een eigen bos. Helemaal midden in de natuur centraal in Gelderland.

✓ Vanaf 317,50 per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie boerderij

Een grote groepsaccommodatie voor 16 personen. Gelegen in Groningen met een Scandinavische uitstraling voor een fijne tijd.

✓ Vanaf 212,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het bos

8 persoons groepsaccommodatie, gelegen in het bos in Drenthe. Deze accommodatie is echt van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 134,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties in Nederland

Populaire plaatsen in Nederland

Dag in een groepsaccommodatie

Zo verloopt een dag in een groepsaccommodatie…

Geen een dag is rustig in een groepsaccommodatie. ‘s Ochtends word je wakker en dan begint de gezelligheid al meteen, omdat je natuurlijk met zijn allen samen bent. Schuif wat broodjes in de oven en kook wat eitjes en je kunt met zijn allen samen ontbijten. De kans is groot dat jullie ‘s middags een activiteit hebben, dus snel allemaal douchen en klaarmaken zodat jullie weg kunnen. In de avond wordt er dan weer voor iedereen gekookt zodat jullie allemaal samen kunnen eten. In de zomer is het ook heerlijk om met zijn allen te barbecueën.

‘s Avonds kunnen jullie gezellig met zijn allen samen zitten in de groepsaccommodatie en spelletjes spelen, lekker borrelen of gewoon met elkaar kletsen.

Veelgestelde vragen over groepsaccommodaties in Nederland

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een plek waar een groep kan overnachten. Dit is erg handig wanneer je met een vriendengroep bent of een familieweekend hebt.

Voor hoeveel personen is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is meestal voor groepen tussen de vijf en de vijftien personen, maar er zijn ook locaties die plek hebben voor twintig of nog meer man.

Hoe is een groepsaccommodatie ingericht?

Ook dit verschilt per groepsaccommodatie. De meeste locaties zijn voorzien van een slaapruimte, een eetruimte en badkamer. Soms heb je ook nog een zitruimte of een speelruimte.

Wat kost een groepsaccommodatie huren in Nederland?

Hoeveel je per nacht betaalt voor een groepsaccommodatie, hangt af van de grootte en de locatie. Er zijn al accommodaties te huur vanaf €50,- per nacht.