Kasteel overnachting

Kasteel overnachting Limburg

Maak je bezoekje aan Limburg helemaal compleet met een overnachting in een echt kasteel!

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Spectaculair overnachten in een kasteel in Limburg

Bekijk alle kasteel overnachtingen

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Kasteel overnachtingen / Kasteel overnachtingen Nederland

Sprookjesachtige overnachtingen in een kasteel in Limburg

Slapen in een heus kasteel is niet alleen leuk voor kinderen, maar voor iedereen! Het begint al als je de oprijlaan op komt gereden en het kasteel in de verte ziet liggen. Magisch en sprookjesachtig. Wie wil daar nou niet verblijven? Door te slapen in een kasteel, weet je zeker dat je een romantisch weekend zult hebben, maar het is natuurlijk ook geschikt voor een nachtje weg met een vriendin of je zoon of dochter. 

Uitgelichte kastelen

Hotel Kasteel Bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal

Nabij Aken en het Drielandenpunt ligt het prachtige kasteel Bloemendal. Met prachtige kasteeltuin een heerlijke overnachting.

✓ Vanaf 109,- per nacht

Bekijk kasteel

Bekijk alle kasteel overnachtingen in Limburg

Populaire plaatsen in Limburg

Activiteiten & bezienswaardigheden

Attractiepark Bezoeken

Bezoek een pretpark

Het pretpark Toverland is, zoals de naam al doet vermoeden, magisch en geschikt voor jong en oud. Dit is dus het perfecte uitstapje wanneer je slaapt in een echt kasteel, want het sluit goed bij elkaar aan!

Maastricht Bezoeken

Ga naar een stad

Limburg heeft prachtige steden, waaronder natuurlijk de hoofdstad Maastricht. Drink een drankje op het Vrijthof of struin de straatjes en steegjes af terwijl je aan het winkelen bent.

Vaals Bewandelen

Ga de natuur in

In tegenstelling tot de rest van Nederland, heb je in Limburg een prachtig heuvelachtig landschap. Ga bijvoorbeeld eens naar de Sint-Pietersberg, bekend van het begin van het Pieterpad.

Drielandenpunt

Drielandenpunt

Limburg is natuurlijk de plek waar ons land samenkomt met zowel Duitsland en België en een bezoekje aan het Drielandenpunt mag ook zeker niet ontbreken tijdens je verblijf in Limburg!

Margraten

Zeker wanneer je een geschiedenisliefhebber bent, is een bezoekje naar de Amerikaanse begraafplaats Margraten de moeite waard.

Grot Bezoeken en Ontdekken

Grotten

Wist je dat er in Limburg heel veel grotten zijn die je kunt bezoeken? Je kunt een spooktocht doen, maar ook gewoon rustig een kijkje nemen in de grotten.

Hotel kasteel Kasteel overnachting

Zo verloopt een dag in een kasteel in Limburg

Als je ‘s ochtends wakker wordt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar beneden voor een heerlijk ontbijt in het kasteel waar je verblijft. Wat je daarna gaat doen, hangt er natuurlijk van af waar jij zin in hebt. Je kunt er een dagje op uit gaan, maar je kunt ook heerlijk niets doen en een beetje in en rondom het kasteel blijven. Ga bijvoorbeeld voor een wandeling in de kasteeltuin. ‘s Avonds kun je dan weer eten in het kasteel (waarom zou je ergens anders heen gaan als je op zo’n mooie plek verblijft?). Met je buik weer helemaal vol kun je nog genieten van een drankje in de bar of gewoon op de hotelkamer.

Veelgestelde vragen over kasteel overnachtingen in Limburg

Overnacht je echt in het kasteel in Limburg?

Wanneer je kiest voor een overnachting in een kasteel, slaap je ook echt in het kasteel. Misschien niet in het hoofdgebouw, maar dan wel in een ander gebouw van het kasteel. 

Hoe is de hotelkamer in Limburg ingericht?

Je hotelkamer heeft een bed en een badkamer. Sommige kamers hebben ook nog een zitgedeelte.

Wat kost een kasteel overnachting in Limburg?

De kosten van een nachtje slapen verschillen per kasteel, maar je moet rekenen op minstens €40,- per nacht. 

Waar liggen kastelen in Limburg?

De kastelen in Limburg waar je in kunt verblijven liggen verspreid door heel de provincie. Je kunt dus midden in de natuur zitten, maar ook vlakbij een stad.

Welke activiteiten zijn er in Limburg?

Aan activiteiten geen gebrek in Limburg! Wat dacht je van een bezoekje aan de dierentuin of SnowWorld in Landgraaf?

Welke bezienswaardigheden zijn er in Limburg?

Er is genoeg te doen in Limburg. Zo kun je buiten in de natuur heel veel doen, zoals naar de Sint-Pietersberg gaan of naar Nationaal park De Maasduinen. Maar ook er zijn ook interessante musea zoals Bonnefanten of de Basiliek van Sint Servaas die je kunt bezoeken.