Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Frankrijk

Maak je weekendje naar Frankrijk extra speciaal door allemaal gezellig te verblijven in een groepsaccommodatie. Op deze manier kun je heel goed en laagdrempelig veel tijd met elkaar doorbrengen. 

✓ Vanaf 50 euro per nacht
✓ Samen genieten in een groepsaccommodatie in Frankrijk

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Groepsaccommodaties

Met z’n allen weg in een groepsaccommodatie in Frankrijk

Bonjour! Een paar dagen naar Frankrijk is natuurlijk hartstikke leuk en je maakt het nog veel leuker door allemaal samen te verblijven in een groepsaccommodatie. Je kunt dan vanuit deze accommodatie de omgeving een beetje verkennen, maar het is ook heel leuk om gewoon op de locatie zelf te blijven. Doordat jullie allemaal samen onder één dak slapen, zijn jullie ook steeds samen en wordt het een stuk gemakkelijker om samen te eten en tijd door te brengen. Hierdoor wordt jullie weekendje weg nog net iets specialer!

Uitgelichte groepsaccommodaties

Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Vorden

Moderne groepsaccommodatie voor 10 personen in een eigen bos. Helemaal midden in de natuur centraal in Gelderland.

✓ Vanaf 317,50 per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie boerderij

Een grote groepsaccommodatie voor 16 personen. Gelegen in Groningen met een Scandinavische uitstraling voor een fijne tijd.

✓ Vanaf 212,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het bos

8 persoons groepsaccommodatie, gelegen in het bos in Drenthe. Deze accommodatie is echt van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 134,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties in Frankrijk

Dag in een groepsaccommodatie

Zo verloopt een dag in een groepsaccommodatie in Frankrijk

In de ochtend word je wakker en omdat jullie met zoveel man zijn, zul je vast niet de eerste zijn. Rustig aan wordt iedereen wakker. De een maakt een ontbijtje, de ander maakt zich klaar voor de dag en sommige zitten gezellig op de bank wat te kletsen met een kop koffie erbij. Een paar man maakt een grote lunch voor iedereen, die jullie gezellig samen opeten. Vandaag blijven jullie gezellig de hele dag in en rondom de groepsaccommodatie. In de middag staat er namelijk een toernooitje gepland waarvoor de groep in tweeën wordt gesplitst. Dit toernooi kan allemaal gemakkelijk in de tuin bij de accommodatie. Na het toernooi is er een barbecue voor iedereen en deze duurt tot laat in de avond. Gezellig wat drankjes erbij, een muziekje aan en gewoon gezellig kletsen met elkaar.

Veelgestelde vragen over groepsaccommodaties in Frankrijk

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een locatie waar een grote groep kan verblijven tijdens een weekendje weg. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een familieweekend of wanneer een vriendengroep een weekendje weg gaat. Meestal heb je op deze accommodatie ook een keuken, zodat jullie ook hier zelf eten kunnen koken.

Voor hoeveel personen is een groepsaccommodatie?

Voor zo’n beetje elke grootte van een groep kun je wel een accommodatie vinden. Het maakt dus niet uit of je nou met vijf personen bent of met dertig personen bent. Meestal is het wel iets lastiger om een accommodatie te zoeken voor heel veel personen, omdat deze er iets minder zijn.

Hoe is een groepsaccommodatie ingericht?

Dit hangt heel erg af van de grootte van de groep waarvoor het is gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld één of meerdere slaapkamers en één of meerdere badkamers. Verder is er ook altijd een keuken en een woonkamer. Soms is er ook nog een speelruimte of een flinke tuin die jullie allemaal kunnen gebruiken.

Wat kost een groepsaccommodatie huren in Frankrijk?

Het huren van een groepsaccommodatie hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Je kunt er al eentje huren voor zo’n €50,- per nacht. De kosten worden meestal wel hoger wanneer je midden in een stad zit of wanneer je met een hele grote groep ergens wil verblijven.