Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Zuid-Holland

Geniet van een mooi weekendje weg samen in een vakantiehuisje in Zuid-Holland.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Zuid-Holland

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje / Vakantiehuisje Nederland

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Zuid-Holland

Zuid-Holland is de ideale plek om heen te gaan wanneer je er eventjes tussenuit wil. Er is namelijk zoveel te doen, dat je je geen moment zult vervelen. Ga lekker uitwaaien op het strand, ga op onderzoek uit in een mooie stad of maak een flinke wandeling door de natuur. Voor iedereen is er genoeg te doen hier, waardoor het een zeer geschikte vakantieplek is.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Zuid-Holland

Activiteiten & bezienswaardigheden

Een Stad Bezoeken

Bezoek een stad

Er zijn heel veel mooie steden in Zuid-Holland die je kunt bezoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Den Haag, Leiden of Gouda?

Naar het strand

Het bekendste strand van Nederland ligt in Zuid-Holland, namelijk Scheveningen! Ideaal om een dagje heen te gaan, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander strand.

Keukenhof Bezoeken

Keukenhof

Als je in de juiste tijd van het jaar naar Zuid-Holland gaat, mag een bezoekje aan het wereldberoemde Keukenhof zeker niet ontbreken op je lijstje.

Attractiepark Bezoeken

Naar een attractiepark

Voor plezier voor jong en oud moet je naar een van de leuke attractieparken gaan. Duinrell is zeer leuk en je hebt hier gegarandeerd een leuke dag.

Madurodam

Madurodam is iets wat elke Nederlander ooit eigenlijk wel eens gezien moet hebben. Je kunt hier in één dag heel Nederland bekijken, maar dan in het klein.

Rotterdam

Rotterdam

Hierboven wordt al gezegd dat je een dagje een stad kunt bezoeken, maar in Rotterdam is zo veel te zien dat het een aparte benoeming waard is. Zo kun je naar de Euromast, naar de Erasmusbrug, kun je de kubuswoningen bekijken en lekker eten in de Markthal.

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Zuid-Holland

Zodra je wakker wordt in je vakantiehuisje, zit je al helemaal in de vakantiestemming. Er is van alles wat je kunt doen, maar eerst begin je natuurlijk met een lekker ontbijtje dat je zelf kunt maken. Vervolgens kun je richting het strand gaan, richting een stad of misschien wel naar een dierentuin. In de avond kom je dan weer terug bij je huisje om zelf een heerlijke maaltijd te koken. De reset van de avond kunnen jullie van elkaar genieten onder het genot van een drankje, of misschien houden jullie wel een fanatieke spelletjesavond! Plezier gegarandeerd wanneer je samen in een vakantiehuisje zit.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Zuid-Holland

Hoe is een vakantiehuisje in Zuid-Holland ingericht?

Een vakantiehuisje heeft uiteraard een slaapkamer, een badkamer en een keuken. Daarnaast hebben ze meestal ook nog een woonkamer waar je lekker kunt zitten.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

In principe hoef je niks mee te nemen naar een vakantiehuisje, hartstikke handig! Wel kun je zelf spelletjes meenemen of spullen die je fijn vindt om van jezelf te hebben, zoals beddengoed of handdoeken.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Zuid-Holland?

De huurkosten van een vakantiehuisje in Zuid-Holland zijn minstens €40,- per nacht.

Waar liggen de vakantiehuisjes in Zuid-Holland?

De vakantiehuisjes vind je door heel de provincie Zuid-Holland. Ze zijn dus midden in de natuur, vlakbij de grote stad of lekker dicht bij het strand.

Welke activiteiten zijn er in Zuid-Holland?

Activiteiten zijn er genoeg in Zuid-Holland. Je kunt de omgeving gaan verkennen op de fiets of te voet, maar je kunt ook kiezen voor een bezoekje aan de Euromast of het beoefenen van een watersport.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Zuid-Holland?

Er zijn zoveel bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken in Zuid-Holland, dat je aan een paar dagen niet eens genoeg zult hebben. Wat dacht je van het Mauritshuis of het Binnenhof in Den Haag?