Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Drenthe

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in Drenthe, midden in de natuur tussen de Hunebedden.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Drenthe

Wil je graag een unieke overnachting ervaren in de prachtige provincie Drenthe? Kies dan eens voor een boomhut overnachting. Of je nu samen met de kinderen gaat of met je partner, er is voor iedere samenstelling een geschikte boomhut. Je dompelt jezelf onder in de natuur maar met de luxe van thuis. In een boomhut heb je namelijk een ruim uitgeruste keuken, badkamer en slaapkamer. Om je heen vind je de heerlijke rust van de natuur. In de omgeving zelf is ook altijd genoeg te doen. Kies voor een leuke activiteit met de kinderen of geniet van een leuke fiets- of wandelroute samen met je partner. Wat je ook doet, het is een heerlijke manier om even weg te zijn van de drukte. Een boomhut overnachting zorgt ervoor dat je op een originele en fijne manier het landschap van Drenthe ontdekt. Ga op zoek naar jouw favoriete boomhut en ga er even een heerlijke tijd tussenuit.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Andere provincies

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

Een overnachting in een boomhut zorgt ervoor dat je heerlijk wakker wordt van een opkomende zon die zijn eerste zonnestralen bij jou in de boomhut naar binnen brengt. Maak een heerlijk ontbijtje klaar en overleg wat jullie plannen zijn voor de dag. Er valt namelijk heel wat te beleven in Drenthe. In de avond kun je genieten van de ondergaande zon en wellicht van een heerlijk diner bij kaarslicht.

Er zijn verschillende activiteiten die je overdag kunt ondernemen. Ben je met het gezin op pad, kies dan voor een heerlijke wandeling langs een kinderboerderij. Ben je met je partner op pad, dan kun je kiezen voor een mooie wandel- of fietsroute. Je ontdekt dan op een actieve manier het mooie landschap van Drenthe. Onderweg kun je prachtige foto’s maken, zodat je thuis ook nog een aantal mooie herinneringen hebt.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten écht in het bos?

Een boomhut overnachting is uniek omdat elke boomhut hoog boven de grond staat in het bos. Zo ontdek jij de omgeving op een originele manier en kom je even helemaal tot rust in de natuur. En daardoor geniet je optimaal van de vakantie.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

Je kunt in een boomhut overnachting in Drenthe genoeg comfort vinden zodat jouw overnachting helemaal compleet is. De grootte van de boomhut hangt af van de samenstelling van het gezelschap waarmee je gaat overnachten. De meeste boomhutten hebben twee slaapkamers, zodat je niet met zijn allen op één kamer ligt. Kies een boomhut uit die past bij jouw wensen. Je bent er in ieder geval van verzekerd dat je een ruim uitgeruste keuken, eethoek, badkamer en slaapkamer hebt. Er is ook een verwarming aanwezig, zodat je niet een extra dikke trui hoeft aan te trekken. Waar je ook overnacht in Drenthe, er zit vast en zeker een boomhut bij die past bij wat jij wilt.

Hoe duur is een boomhut overnachting?

Afhankelijk van de ligging en de faciliteiten boek je een boomhut overnachting vanaf ongeveer 100 euro per nacht. Het hoogseizoen, zoals de mei- en zomervakantie, zijn doorgaans duurder dan het laagseizoen.