Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Duitsland

Kom helemaal tot rust tijdens je vakantie in Duitsland door te slapen in een vakantiehuisje. Het zorgt namelijk voor een hele ontspannen sfeer en het is natuurlijk de gezelligste manier om op vakantie te gaan!

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Duitsland

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Duitsland

Als je graag eventjes op vakantie wil of gewoon lekker relaxt een weekendje weg wil, is het heerlijk om te verblijven in een vakantiehuisje. Je hebt op deze manier namelijk alles wat je maar nodig hebt bij de hand waardoor je niets te kort komt. Vanuit je huisje kun je dan de rest van de omgeving verkennen. Ga lekker een stuk wandelen of fietsen of breng een bezoekje aan het dichtstbijzijnde plaatsje. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker tot rust komen in je vakantiehuisje.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Duitsland

Populaire plaatsen in Duitsland

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Duitsland

Guten Morgen! Heerlijk uitgeslapen word jij wakker in je fijne bedje. Je kunt dan gewoon doen wat je op een vrije dag thuis ook doet, want je zit tenslotte in een vakantiehuisje. Je kunt meteen opstaan en gaan douchen, maar je kunt ook een uitgebreid ontbijt maken of gewoon lekker buiten wakker worden met een kop koffie. Wat je de rest van de dag gaat doen, ligt natuurlijk ook aan de locatie van je huisje. Als je vlakbij het strand zit, kun je lekker naar het strand toe gaan. Als je midden in de natuur zit of midden in een stad, kun je de omgeving gaan ontdekken. Wanneer het een regenachtige dag is, kun je een museum bezoeken of lekker de hele dag in je huisje zitten en spelletjes spelen. 

‘s Avonds kun je dan in je eigen huisje een heerlijke maaltijd koken en hier met z’n allen van genieten. In de avond kunnen jullie dan nog ergens een drankje doen, maar dat kan natuurlijk ook gewoon fijn in je eigen huisje.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Duitsland

Hoe is een vakantiehuisje in Duitsland ingericht?

Een vakantiehuisje heeft altijd een slaapgedeelte, een badkamer, een keuken en een woongedeelte. Hoe groot dit allemaal is, verschilt natuurlijk per huisje. Sommige zijn heel klein en compact, terwijl er bij andere huisjes wel meerdere slaapkamers zijn. Er zijn ook huisjes die voorzien zijn van een zwembad of een sauna.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne van een vakantiehuisje is dat je alles bij de hand hebt en dus niets tekort komt. Wel kan het zo zijn dat je zelf beddengoed of handdoeken mee moet nemen. Dit staat altijd duidelijk aangegeven wanneer je het huisje boekt. Vergeet ook niet om voor de zekerheid wc papier mee te nemen, want dit is niet altijd aanwezig! 

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Duitsland?

Het kost minstens €40,- per nacht om een vakantiehuisje te huren. Over het algemeen geldt dat hoe groter en luxer het huisje is, hoe duurder het is. Je kunt het in principe zo gek maken als je zelf wil!