Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Brabant

Verblijf gezellig samen in een groepsaccommodatie tijdens je weekendje in Brabant.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een groepsaccommodatie in Brabant

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Groepsaccommodaties / Groepsaccommodaties Nederland

Met z’n allen weg in een groepsaccommodatie in Brabant

Een weekendje weg met de familie of met de vriendengroep wordt een stuk gezelliger wanneer je ervoor kiest om te verblijven in een groepsaccommodatie. Door allemaal onder één dak te slapen kunnen jullie namelijk echt veel tijd met elkaar doorbrengen en wordt het veel gemakkelijker om bijvoorbeeld samen te eten. Kies daarom altijd voor een groepsaccommodatie wanneer je met een groep een weekendje weg gaat.

Uitgelichte groepsaccommodaties

Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Vorden

Moderne groepsaccommodatie voor 10 personen in een eigen bos. Helemaal midden in de natuur centraal in Gelderland.

✓ Vanaf 317,50 per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie boerderij

Een grote groepsaccommodatie voor 16 personen. Gelegen in Groningen met een Scandinavische uitstraling voor een fijne tijd.

✓ Vanaf 212,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het bos

8 persoons groepsaccommodatie, gelegen in het bos in Drenthe. Deze accommodatie is echt van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 134,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties in Brabant

Activiteiten & bezienswaardigheden voor groepen

Bezoek Museum Brabant

Bezoek een museum

Er zijn genoeg musea in Brabant die je kunt bezoeken, zoals het Oorlogsmuseum in Overloon of het Nationaal Monument Kamp Vught. Natuurlijk ligt het wel een beetje aan de leeftijd van de personen in de groep of het ook voor iedereen geschikt is.

Efteling

De Efteling

De Efteling is natuurlijk wel één van de eerste dingen waar je aan denkt wanneer je aan Brabant denkt. Het is een perfect uitje voor een familieweekend want het is leuk voor jong en oud!

Naar de dierentuin

Ook de dierentuin is jong en oud en gelukkig zijn er genoeg opties in Brabant. Ga bijvoorbeeld naar Safaripark de Beekse Bergen waar je zelf met de auto tussen de dieren door kunt rijden!

Heerlijk Natuur

Ga naar een natuurgebied

Een flinke wandeling, fietstocht of speurtocht door een natuurgebied is altijd leuk om te doen. Even allemaal samen een frisse neus halen en genieten van de mooie landschappen zoals de Loonse en Drunense Duinen of de Biesbosch.

Bezoek Tilburg Voor Doloris

Een dagje naar de stad

Een nieuwe stad verkennen is altijd leuk. Het is ook leuk om een spel te doen in de stad, zoals crazy 88. Op deze manier leer je de stad op een nog leukere manier kennen. Kies bijvoorbeeld voor Breda, Tilburg, Den Bosch of Eindhoven.

Café / Stappen - Groepsactiviteit

Doolhof in Tilburg

Dit is vooral leuk wanneer je met een vriendengroep bent. Probeer samen de surrealistische doolhof Doloris door te komen. Na afloop kunnen jullie gezellig wat borrelen op het dakterras.

Dag in een groepsaccommodatie

Zo verloopt een dag in een groepsaccommodatie in Brabant

Laat in de ochtend worden jullie pas wakker, want de avond ervoor zijn jullie flink op stap geweest in Eindhoven. Het ontbijt wordt overgeslagen en voor de lunch worden er lekker veel eitjes met spek gebakken. In de middag hebben jullie een activiteit in de stad en voor het avondeten wordt er eten gekookt dat jullie allemaal samen aan tafel opeten. De rest van de avond wordt er rustig wat gekletst, geborreld en spelletjes gespeeld.

Veelgestelde vragen over groepsaccommodaties in Brabant

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een vakantiehuis voor grotere groepen. Dit is heel handig wanneer je een familieweekend hebt of met je vriendengroep een weekendje weg wil.

Voor hoeveel personen is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is voor groepen van elke grootte. Je kunt hier terecht wanneer je met tien man bent, maar ook wanneer je met twintig of dertig personen bent.

Hoe is een groepsaccommodatie ingericht?

De accommodatie heeft natuurlijk voor iedereen een slaapplek. Dit kan verdeeld worden over meerdere slaapkamers. Verder vind je ook één of meerdere badkamers, een keuken en een woonkamer.

Wat kost een groepsaccommodatie huren in Brabant?

Het kost minstens €40,- per nacht om een groepsaccommodatie in Brabant te huren.

Waar liggen de groepsaccommodaties in Brabant?

Je vindt door heel Brabant verspreid groepsaccommodaties, dus je kunt midden in de natuur gaan zitten, maar ook in een dorp of in een stad.

Welke activiteiten zijn er in Brabant?

Ook activiteiten zijn er genoeg in Brabant. Zo kun je naar een pretpark, een dierentuin of naar een nationaal park.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Brabant?

Er zijn heel veel prachtige bezienswaardigheden in Brabant. Sowieso heb je al veel grote steden die je kunt bezoeken, maar je kunt ook naar een kleinere stad zoals Helmond om de kubuswoningen te bekijken.