Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Nederland

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan alle Nederlandse provincies. Kies jouw favoriete boomhut!

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Nederland

Even een heerlijk nachtje, weekendje of weekje weg in Nederland. Een boomhut overnachting is natuurlijk een droom van velen. Midden in de natuur overnachten, maar wel voorzien van alle luxe die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Je vindt in Nederland tal van verschillende boomhutten. Elke boomhut is uniek en heeft een keuken, slaapkamer en badkamer. Je kunt ervoor kiezen samen met je partner te gaan, maar natuurlijk kunnen de kinderen ook mee. Zij hebben immers de natuur rondom de boomhut in Nederland als hun speelterrein. Terwijl jij geniet van de natuur spelen zij in het bos. Ook in de omgeving van jouw boomhut overnachting in Nederland is genoeg te doen. Elke boomhut en omgevig is dan ook uniek en heeft zijn eigen charmes. Je kunt bijvoorbeeld verblijven in een boomhut op de Veluwe, of de rust opzoeken in Drenthe of Friesland. Voor welke boomhut overnachting in Nederland je ook gaat, je kunt er volledig tot rust komen. Vind jouw boomhut overnachting Nederland en boek hem eenvoudig. De voorpret kan beginnen.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Populaire plaatsen

Boomhut overnachting Veluwe

Veluwe

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland. Je vindt er tal van prachtige vergezichten en boomhutten.

boomhutten veluwe

Alle gebieden

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

Net na de middag kom je aan in jouw eigen boomhut. Je bekijkt het uitzicht en pakt je spullen uit. Langzaam wordt het donker in het bos, waar rust en kalmte de overhand krijgen. In de ochtend word je wakker, terwijl de vogels fluiten en de zon tussen de bladeren op jouw eigen boomhut valt. Tijd voor een kop koffie, ontbijt en plannen maken voor de dag.

Je hebt vanuit jouw boomhut in Nederland alle vrijheid. Wordt het vandaag een wandeling door de natuur, of toch een activiteit of bezienswaardigheid in de omgeving. Ook bij de boomhut blijven mag natuurlijk. Zo kunnen de kinderen lekker spelen: hun eigen boomhut bouwen in een andere boom, terwijl jij geniet van een goed boek. ‘s Avonds lekker samen eten, een spelletje doen en daarna weer lekker naar bed in een rustige omgeving.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten in Nederland écht in het bos?

Ja, de boomhutten in Nederland staan in het bos, de rand van het bos of in een ander natuurgebied. Elke boomhut of elk natuurgebied is volledig uniek. Bekijk daarom de verschillende boomhut overnachtingen in Nederland en kies jouw favoriet.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

Elke boomhut is uniek, al bieden de meeste boomhutten in Nederland plek aan 4-6 personen. Natuurlijk is het aantal slaapplaatsen afhankelijk van de grootte van de boomhut. Je vindt er meestal één kamer met een tweepersoons bed. De rest zijn vaak enkele bedden of stapelbedden. Verder heeft iedere boomhut een badkamer. Misschien kleiner dan thuis, maar minstens net zo functioneel. Ook op minder warme dagen is een boomhut overnachting in Nederland een optie. Elke boomhut is immers voorzien van verwarming. Verder heb je de vrijheid om zelf te koken in een volledig ingerichte, eigen keuken met aangrenzende eethoek. Je merkt het, iedere boomhut is verschillend, maar tegelijkertijd ook weer bijna hetzelfde. Een ding is zeker: je hebt genoeg comfort voor een fijne vakantie.

Wat kost een boomhut overnachting in Nederland?

Afhankelijk van de ligging en de faciliteiten boek je een boomhut overnachting in Nederland vanaf ongeveer 100 euro per nacht. Het hoogseizoen, zoals de mei- en zomervakantie, zijn doorgaans duurder dan het laagseizoen.