Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Italië

Maak je vakantie in Italië net even iets gezelliger door te verblijven in je eigen vakantiehuisje. Doordat je in een huiselijke omgeving zit, kan iedereen echt helemaal zichzelf zijn en ontspannen waardoor de vakantie meteen een stuk leuker is!

✓ Vanaf 45 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Italië

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Italië

Een vakantie in Italië is natuurlijk nooit mis en door te verblijven in een vakantiehuisje maak je het al helemaal speciaal! Een vakantiehuisje is de uitvalsbasis van de vakantie. Je kunt hier chillen, met het gezelschap samen eten en het is de plek waar je terugkomt nadat je ergens heen bent geweest. Hierdoor voelt je vakantie meteen veel meer ontspannen aan omdat je er echt helemaal jezelf kunt zijn. Je kunt kiezen voor een vakantiehuisje midden in de natuur, maar er zijn natuurlijk ook genoeg huisjes die dichter bij een plaats liggen. 

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Italië

Populaire plaatsen in Italië

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Italië

Buongiorno! In de ochtend word je helemaal uitgerust wakker in je mooie vakantiehuisje. Hoe je de dag doorbrengt, ligt helemaal aan jou. Je kunt eerst een uitgebreid ontbijt maken, of gewoon met een kop koffie in de tuin rustig wakker worden. De rest van de dag kun je rondom het huisje blijven, maar je kunt er natuurlijk ook op uit gaan. Je kunt een dagje naar het strand, naar een stad of lekker naar het platteland om wijngaarden te bezoeken.

‘s Avonds kun je dan weer heerlijk genieten in je vakantiehuisje door samen te drinken, kletsen en spelletjes te spelen.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Italië

Hoe is een vakantiehuisje in Italië ingericht?

Een vakantiehuisje heeft een slaapgedeelte waar je kunt slapen, een badkamer om je te verfrissen en een keuken om een heerlijke maaltijd in te koken. Meestal zit er ook nog wel een woongedeelte bij met bijvoorbeeld een bank en een televisie. Soms zijn de slaapkamer en de badkamer één ruimte en soms ze verdeeld over meerdere ruimtes. Dit geldt ook voor de rest van de kamers. Hoe het precies is ingericht, hangt af van de grootte van het huisje. Zo kan er bijvoorbeeld ook een slaapgedeelte in de woonkamer zijn.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne aan een vakantiehuisje is dat je in principe niet zoveel mee hoeft te nemen, omdat alles wat je nodig hebt al in het huisje zit. Soms is het wel zo dat je nog je eigen beddengoed en handdoeken mee moet nemen, maar dit wordt altijd duidelijk aangegeven wanneer je een huisje boekt. Verder kun je nog wat van je eigen spulletjes meenemen die handig zijn om te hebben of om gewoon het huisje wat gezelliger aan te kleden. 

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Italië?

Het kost minstens €45 per nacht om een vakantiehuisje in Italië te boeken. Factoren die een grote rol spelen in de prijs zijn de locatie van het huisje en natuurlijk ook de grootte. Een huisje met meerdere slaapkamers is vaak duurder dan een huisje met maar één slaapkamer. Daarnaast heb je ook nog huisjes waar bijvoorbeeld een zwembad bij zit, die vaak ook prijziger zijn.