Kasteel overnachting

Kasteel overnachting Achterhoek

Maak je uitje naar de Achterhoek helemaal compleet met een overnachting in een echt kasteel.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Spectaculair overnachten in een kasteel in de Achterhoek

Bekijk alle kasteel overnachtingen

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Kasteel overnachtingen / Kasteel overnachtingen Nederland

Sprookjesachtige overnachtingen in een kasteel in de Achterhoek

Door te kiezen om in een echt kasteel te slapen, maak je je bezoekje aan de Achterhoek helemaal compleet. Het begint al als je de oprijlaan op komt rijden en het grote, prachtige kasteel voor je ziet. Daar ga jij dan verblijven de komende dagen! Waan je een heuse prins en prinses in deze ouderwetse kastelen die om zijn getoverd tot fijne hotels. Je bent gegarandeerd van een romantisch verblijf in een magische omgeving en je hoeft ook niet per se de deur uit om iets moois van je weekendje weg te maken. Het kasteel zelf is namelijk ook heerlijk om het hele weekend in tot rust te komen.

Uitgelichte kastelen

Hotel Kasteel Bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal

Nabij Aken en het Drielandenpunt ligt het prachtige kasteel Bloemendal. Met prachtige kasteeltuin een heerlijke overnachting.

✓ Vanaf 109,- per nacht

Bekijk kasteel

Bekijk alle kasteel overnachtingen in de Achterhoek

Activiteiten & bezienswaardigheden

Christoffelpad Belopen

Ruurlo

In de achterhoek zitten heel veel mooie dorpjes en stadjes en Ruurlo is er daar een van. Als je hier bent moet je ook zeker even naar Kasteel Ruurlo toe dat tevens een museum is.

Zutphen

Zutphen

Een van de steden die leuk is om te bezoeken, is Zutphen. Het heeft een rijke geschiedenis en is gelegen aan rivier de IJssel.

Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh

Wanneer je zelf in een kasteel verblijft, is het natuurlijk ook wel leuk om even bij de concurrentie te gaan kijken, en dat kan perfect bij Kasteel Huis Bergh in het zuiden van de Achterhoek.

Lochemse Berg Rondom

De Lochemse Berg

Dit is leuk voor iedereen die van wandelen houdt. Er zijn verschillende wandelpaden rondom en op deze heuvel van bijna vijftig meter hoog. 

Winterswijk Bezoeken

Nationaal Landschap Winterswijk

Het Nationaal Landschap Winterswijk is een prachtig groen gebied dat rond het dorpje ligt met dezelfde naam, namelijk Winterswijk. 

Grolsch

Grolsch Brouwerij

Ben je een bierliefhebber, dan mag een bezoekje aan dit bekende biermerk van de Achterhoek zeker niet ontbreken tijdens je weekendje weg.

Hotel kasteel Kasteel overnachting

Zo verloopt een dag in een kasteel in de Achterhoek

‘s Ochtends word je wakker en je weet al meteen dat je je niet zult vervelen. Er is namelijk genoeg te doen in de Achterhoek! Nadat je heerlijk uit hebt geslapen, hebt ontbeten en je klaar hebt gemaakt voor de dag kun je op pad om de omgeving te gaan verkennen of om bijvoorbeeld een museum te bezoeken. ‘s Avonds kom je dan weer voldaan terug in je kasteel om hier uitgebreid te dineren. Om bij te komen van de drukke dag, doe je nog een drankje of rust je heerlijk uit op je kasteelkamer.

Veelgestelde vragen over kasteel overnachtingen in de Achterhoek

Overnacht je echt in het kasteel in de Achterhoek?

Het kan zijn dat je niet in het hoofdgebouw, maar in een bijgebouw slaapt, maar je overnacht wel echt in het kasteel.

Hoe is de hotelkamer in de Achterhoek ingericht?

Elke hotelkamer heeft natuurlijk een bed en een badkamer. Hoe de kamers er verder uit zien, verschilt per kasteel. De ene is namelijk net wat moderner of ouderwetser dan de ander.

Wat kost een kasteel overnachting in de Achterhoek?

Een kasteel overnachting hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een overnachting in een hotel. Zo zijn er ook al kastelen waar je kunt slapen voor €40,- per nacht.

Waar liggen kastelen in de Achterhoek?

De kastelen in de Achterhoek waar je kunt verblijven liggen verspreid door de gehele streek. Zo kun je dus helemaal zelf weten waar je verblijft!

Welke activiteiten zijn er in de Achterhoek?

De Achterhoek staat erom bekend dat er veel leuke dorpjes en stadjes zijn die je kunt bezoeken en dat de natuur prachtig is om in te gaan wandelen.

Welke bezienswaardigheden zijn er in de Achterhoek?

De Achterhoek heeft genoeg mooie bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn. Zo heb je bijvoorbeeld het dorpje Ruurlo of Kasteel Huis Bergh waar je een dagje heen kunt.