Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje België

Ga je op vakantie naar België en ben je nog op zoek naar een verblijfplaats? Kies dan voor een vakantiehuisje! Dit is niet alleen hartstikke gezellig, maar ook nog eens heel handig omdat je alles bij de hand hebt wat je maar nodig kan hebben.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in België

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in België

Heb je behoefte aan een weekendje weg of een weekje vakantie? Dit hoeft helemaal niet per se in een luxe hotel of in een klein tentje. Een vakantiehuisje is de perfecte tussenoplossing voor als je niet weet waar je moet verblijven. Niet iedereen heeft de behoefte aan een hotel, maar ook weer niet iedereen vindt het fijn om in een tent te slapen. Bij een vakantiehuisje heb je toch de nodige luxe, maar je kunt het wel helemaal je eigen maken door je eigen spulletjes mee te nemen. Bovendien heb je hierbij ook je eigen badkamer en een keuken. Dat is helemaal ideaal, want alles wat je maar nodig kan hebben, heb je dan ook om je heen. 

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in België

Populaire plaatsen in België

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in België

Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, kun je natuurlijk helemaal zelf kiezen wat je gaat doen. Je kunt eerst uitgebreid gaan douchen, maar je kunt ook lekker met een kop koffie buiten gaan zitten voordat je je klaar gaat maken of gaat ontbijten. Ook de invulling van de rest van de dag hangt helemaal van jou af. Wanneer je op een camping zit, blijf je misschien voornamelijk in en rondom het huisje. Zeker wanneer je met kinderen bent, is het erg handig omdat je dan altijd even iets lekkers of een speeltje uit het huisje kunt pakken. Dat is natuurlijk het grote voordeel van het hebben van een eigen vakantiehuisje.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in België

Hoe is een vakantiehuisje in België ingericht?

Een vakantiehuisje heeft natuurlijk altijd een slaapgedeelte en een badkamer. Verder hebben ze ook een keuken en een woonkamer. Met een vakantiehuisje ben je in principe klaar voor de rest van de vakantie, want je kunt zelf je eten koken en je de hele vakantie vermaken in het huis. Sommige huisjes hebben zelfs ook een zwembad erbij, maar dit verschilt natuurlijk per huisje.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Dit hangt af van het huisje waar je verblijft. Op sommige locaties hoef je namelijk helemaal niks mee te nemen en ligt alles al voor je klaar. Bij andere huisjes moet je wel nog je eigen beddengoed en handdoeken meenemen. Let hier dus goed op als je een huisje huurt! Daarnaast is het bij de meeste huisjes wel zo dat er al keukengerei is. Wel kun je natuurlijk zelf nog leuke spulletjes meenemen zoals een spelletje om samen te spelen.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in België?

De prijzen van vakantiehuisjes huren verschillen enorm. Je hebt dan ook kleine huisjes die je kunt huren, maar ook grotere huizen. Je bent minstens €40,- per nacht kwijt wanneer je een vakantiehuisje huurt.