Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Luxemburg

Geniet van een prachtige vakantie in Luxemburg terwijl je helemaal tot rust komt in je eigen vakantiehuisje. 

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Luxemburg

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Luxemburg

Ga je op vakantie naar Luxemburg en ben je nog op zoek naar een verblijfplaats? Kies dan eens voor een vakantiehuisje! Doordat je echt je eigen huisje hebt, hangt er een hele ontspannen sfeer op vakantie waardoor je echt goed tot rust kunt komen. Je hebt helemaal je eigen plekje, wat erg fijn is. Vanuit je huisje kun je dan de rest van Luxemburg gaan ontdekken. Zo kun je de omgeving verkennen door een flinke wandeling of fietstocht door het landschap te maken. Ook kun je een dagje een stad bezoeken die in de buurt ligt of eens naar een museum toe gaan. Bij slecht weer, maar ook bij mooi weer natuurlijk, kun je lekker in je vakantiehuisje blijven.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Luxemburg

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Luxemburg

In de ochtend word je wakker in het prachtige Luxemburg en vraag je je af wat je die dag gaat doen. Terwijl je hierover nadenkt, kun je alvast opstaan en gaan douchen, buiten gaan zitten met een kop koffie of gewoon een uitgebreid ontbijt maken. Dat is de luxe van een eigen vakantiehuisje huren! Als je dan de hele dag op pad bent geweest, kom je aan het einde van de middag of in de avond weer terug in je huisje. Hier kun je dan een uitgebreide maaltijd koken waar je samen met je gezelschap van kan genieten. Ook dit gaat heel gemakkelijk in een vakantiehuisje. De rest van de avond kunnen jullie dan gezellig samen kletsen onder het genot van een drankje en een hapje. 

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Luxemburg

Hoe is een vakantiehuisje in Luxemburg ingericht?

Hoe je vakantiehuisje in is gericht, verschilt natuurlijk per huisje. Sommige hebben een hele woonkamer, terwijl andere huisjes misschien wel geen woonkamer hebben. Verder hebben wel alle huisjes een slaapkamer, badkamer en keuken. Het kan zo zijn dat er meerdere gedeeltes in een ruimte zitten, dit hangt af van de grootte.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne aan het huren van een vakantiehuisje is dat je in principe niet zoveel mee hoeft te nemen als je dat niet wil. Als je wel iets mee moet nemen, zoals beddengoed of handdoeken, dan staat dit altijd duidelijk aangegeven wanneer je het huisje boekt. Natuurlijk kun je zelf nog spulletjes meenemen om te vakantie nog iets leuker te maken, zoals spelletjes om samen te spelen of iets om het huisje mee te versieren.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Luxemburg?

De minimale kosten van een vakantiehuisje huren zijn €40,- per nacht. De gemiddelde prijs ligt echter wel iets hoger dan dit. Over het algemeen geldt dat hoe groter en hoe luxer het huis is, hoe duurder het is per nacht. Daarnaast speelt de locatie van het huisje ook nog een rol in de huurprijs.