Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Frankrijk

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in Frankrijk: kies voor Noord-, Midden- of Zuid-Frankrijk.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Frankrijk

Een heerlijk weekend, week of zelfs twee weken op vakantie in Frankrijk. Een boomhut overnachting in Frankrijk is dan natuurlijk een droom van velen. Midden in de natuur, verscholen tussen de bossen of juist aan de rand van een natuurgebied. Voorzien van alles dat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Jouw boomhut in Frankrijk is voorzien van een keuken met aangrenzend de eetkamer, slaapkamer(s) en een badkamer. Ook een woonkamer is aanwezig om ‘s avonds lekker te kunnen ontspannen. Een plus van een overnachting midden in de natuur: ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Zij kunnen immers de hele dag heerlijk spelen in de omgeving van de boomhut. Ieder natuurgebied in Frankrijk heeft natuurlijk zijn eigen charmes. Zowel in Noord-Frankrijk, Midden-Frankrijk en Zuid-Frankrijk staan unieke boomhutten. Vind jouw favoriete boomhut overnachting en boek hem eenvoudig, waarna de voorpret kan beginnen.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting Frankrijk

Boomhut overnachting in Frankrijk

Gelegen op een zeer rustige omgeving, midden tussen de bossen en de wilde dieren ligt deze boomhut in
Languedoc-roussillon.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Frankrijk - Saint Desire

Boomhut overnachting met uitzicht

Uitzicht over een boerderij en de landerijen vanaf het balkon van jouw eigen boomhut in de Franse Auvergne.

✓ Vanaf 150,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Toch liever in Nederland blijven? Ook dat kan in deze tijd. Boek dan een luxe boomhut overnachting in Drenthe.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

Even na de middag kom je aan in jouw boomhut in Frankrijk. Spullen uitpakken, maar tegelijkertijd al genieten van het uitzicht en de bosrijke omgeving. Je zult merken dat het ‘s avonds langzaam rustig en kalm wordt in het bos. Echt een heerlijke plek voor een goede nachtrust. ‘s Ochtend word je wakker terwijl de volgens fluiten. De zon valt al tussen de bladeren door op jouw boomhut. Tijd om plannen te maken terwijl je geniet van een kop koffie en een ontbijtje.

Vandaag de omgeving verkennen met een activiteit of bezienswaardigheid, of toch een wandeling maken door de bosrijke omgeving van de boomhut. Beide zijn mogelijk, maar welke optie het wordt bepaal jij natuurlijk helemaal zelf. Bij de boomhut blijven kan natuurlijk ook. De kinderen zullen zich prima vermaken rondom de boomhut. Zij kunnen immers lekker spelen of hun eigen boomhut bouwen in een van de andere bomen. Dankzij de keuken kun je zelf koken, en daarna gezellig samen een spelletje spelen.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten in Frankrijk écht in het bos?

Ja, de boomhutten staan in het bos of aan de rand van het bos. Er zijn ook boomhutten aan de rand van natuurgebieden, bijvoorbeeld met een uniek uitzicht. Kies daarom de boomhut overnachting in een omgeving die jou mooi lijkt. Zo wordt het maximaal ontspannen.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

Hoewel elke boomhut in Frankrijk uniek is hebben de meeste 4-6 slaapplaatsen. Deze slaapplaatsen zijn meestal verdeeld in één tweepersoonsbed, aangevuld door enkele bedden en stapelbedden. Verder heeft iedere boomhut een badkamer met douche, volledig ingerichte keuken en een woonkamer met eethoek. Je hebt op deze manier alles dat je nodig hebt. Wellicht kleiner dan thuis, maar niet minder functioneel. Ook aan de minder warme dagen is gedacht, want iedere boomhut heeft natuurlijk gewoon verwarming. Dit in combinatie met de volledig ingerichte boomhut maken het de basis voor een onbezorgde vakantie in jouw eigen boomhut in Frankrijk.

Wat kost een boomhut overnachting in Frankrijk?

Afhankelijk van de ligging en de faciliteiten boek je een boomhut overnachting in Frankrijk vanaf ongeveer 100 euro per nacht. Het hoogseizoen, zoals de mei- en zomervakantie, zijn doorgaans duurder dan het laagseizoen.