Boomhut overnachting

Boomhut overnachting

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut

Er even lekker tussenuit, samen of met de kinderen. Een boomhut overnachting is natuurlijk een droom van velen. Zeker nu de boomhutten, midden in de natuur verscholen, zijn voorzien van de nodige luxe. Elke boomhut is uniek en is gelegen op een unieke plek in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Een ding is in ieder geval zeker: iedere boomhut heeft een keuken, slaapkamer en badkamer voor een fijn verblijf. Je kunt kiezen voor een nachtje, weekend of hele week. De kinderen hebben de natuur als speelterrein, terwijl jij geniet van de rust van de natuur. Ook in de omgeving is altijd genoeg te doen. Elk natuurgebied heeft immers zijn eigen charmes, bijvoorbeeld de heuvels van de Ardennen of de magische heide op de Veluwe. Voor welke bestemming je ook gaat, het wordt zonder twijfel even helemaal tot rust komen tijdens een boomhut overnachting. Vind jouw favoriete boomhut overnachting en boek hem eenvoudig, waarna de voorpret kan beginnen.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Populaire plaatsen

Boomhut overnachting Veluwe

Veluwe

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland. Je vindt er tal van prachtige vergezichten en boomhutten.

boomhutten veluwe
Boomhut overnachting Ardennen

Ardennen

De Ardennen vormen een bosrijk gebergte in België, Noord-Luxemburg en een klein deel in Frankrijk. Je vindt er unieke boomhut overnachtingen midden in de bossen.

boomhutten ardennen

Alle gebieden

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

‘s Middags kom je aan in jouw eigen boomhut. Je pakt je spullen uit, waarna de boomhut overnachting kan beginnen. Langzaam wordt het donkerder in het bos, waarna de rust en kalmte overheerst. Zodra je ‘s ochtends wakker wordt fluiten de vogels en valt de zon tussen de bladeren door op jouw boomhut. Een heerlijke kop koffie, een ontbijtje en tijd om plannen te maken.

Kies voor een wandeling door de bosrijke omgeving, of ga op pad naar een activiteit of bezienswaardigheid in de omgeving van de boomhut. Je kunt natuurlijk ook bij de boomhut blijven, waar de kinderen zich rondom de hut kunnen vermaken. Laat ze hun eigen boomhout bouwen of gewoon lekker spelen. De dag is zo voorbij, waarna het tijd is om lekker te eten en samen een spelletje te spelen. 

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten écht in het bos?

Ja, de boomhutten staan in het bos of aan de rand van het bos. Natuurlijk is elke boomhut en omgeving helemaal uniek. Kies de boomhut overnachting in de omgeving die jij het leukst vindt voor een maximaal ontspannen overnachting.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

De meeste boomhutten bieden plek aan 4-6 personen. Die grootte bepaalt ook de indeling, al hebben de meeste twee slaapkamers. Hierbij is meestal één kamer voorzien van een tweepersoonsbed, en de ander van een stapelbed. Verder heeft elke boomhut natuurlijk een eigen badkamer met douche. Misschien kleiner dan je thuis gewend bent, maar minstens zo functioneel. Je hoeft niet bang te zijn voor kou, want de boomhutten hebben natuurlijk verwarming voor minder warme dagen. Ook hebben de meeste boomhutten een volledig ingerichte keuken met aangrenzend een eethoek. Elke boomhut is verschillend, maar alle zijn voorzien van een uitgebreide inventaris voor een comfortabele boomhut overnachting.

Hoe duur is een boomhut overnachting?

Afhankelijk van de ligging en de faciliteiten boek je een boomhut overnachting vanaf ongeveer 100 euro per nacht. Het hoogseizoen, zoals de mei- en zomervakantie, zijn doorgaans duurder dan het laagseizoen.