Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje met sauna

Kom echt helemaal tot rust in je vakantiehuisje met een sauna. Je hoeft niet meer naar de wellness, want deze heb je gewoon aan huis!

✓ Vanaf 45 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje met sauna

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje met sauna

Als je echt tot rust wil komen tijdens je tripje, dan kies je voor een vakantiehuisje waar een sauna bij zit. Zeker wanneer je fan bent van de wellness, is dit heerlijk om te doen. Je kunt elke dag eventjes in de sauna om volledig tot rust te komen. Je hoeft de sauna met helemaal niemand te delen, want hij is helemaal van jullie. Sowieso is een vakantiehuisje heerlijk om in tot rust te komen omdat je echt kan ontspannen door de huiselijke sfeer. Je hebt er alle ruimte en kunt er gezellig samen je gang gaan en je eigen ding doen. Je hoeft geen regels van een hotel of tijdstippen te volgen en je kan gewoon eten wat je wil, wanneer je maar wil omdat je een eigen keukentje hebt.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes met sauna

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje met sauna

In de ochtend word je wakker en nadat je een ontbijtje hebt gehad, ga je eventjes in de sauna zitten. Na tien minuten ga je er weer uit en stap je even onder de ijskoude douche die dan dient als dompelbad. Zo, jij bent wakker! De rest van de ochtend maken jullie een flinke wandeling in de omgeving. Voor de lunch besluiten jullie om snel wat broodjes te smeren en deze buiten op te eten tijdens een gezellige picknick. Zodra deze op is, gaan jullie naar het dichtstbijzijnde dorpje om hier wat rond te slenteren en de bezienswaardigheden te bezichtigen. Jullie vinden hier ook een leuk restaurantje, waar jullie besluiten om te gaan avondeten. 

Wanneer jullie dan weer terugkomen in het huisje, gaan jullie nog een keertje in de sauna. Dit keer sluiten jullie niet af met een ijskoude douche, maar gaan jullie lekker op de bank liggen waar jullie nog genieten van een lekker wijntje.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes met sauna

Hoe is een vakantiehuisje met sauna ingericht?

Je vakantiehuisje heeft minstens één slaapkamer, een woonkamer, een keuken en een badkamer. En natuurlijk zit er ook een sauna in je huisje! Waar deze precies zit, kan verschillen. Hij kan in de woonkamer staan, in de badkamer, in de slaapkamer, maar hij kan ook buiten het huisje staan. 

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Je hoeft niet heel veel mee te nemen naar een vakantiehuisje omdat alles daar al aanwezig is. Wel moet je natuurlijk je kleding en je toiletspullen meenemen. Verder kan het ook nog leuk zijn om spelletjes mee te nemen zodat jullie deze kunnen spelen tijdens jullie uitje.

Wat kost een vakantiehuisje boeken met sauna?

Over het algemeen zijn de vakantiehuisjes met een sauna iets duurder, maar alsnog zeer goed te betalen. Je hebt al een vakantiehuisjes met een sauna voor €45,- per nacht. De kosten van het huisje hangen vaak af van de grootte en het seizoen waarin je op vakantie gaat.