Kasteel overnachting

Kasteel overnachting Frankrijk

Tu vas en France? Kies dan niet voor een standaard hotel of een camping, maar ga eens overnachten in een kasteel! Hartstikke romantisch en gezellig.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Spectaculair overnachten in een kasteel in Frankrijk

Bekijk alle kasteel overnachtingen

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Kasteel overnachtingen

Sprookjesachtige overnachtingen in een kasteel in Frankrijk

Een vakantie naar Frankrijk was nog nooit zo leuk! Door te slapen in een kasteel, waan je je als een heuse prins en prinses. Het kasteel is namelijk jouw thuis voor de tijd dat je er verblijft, en wie wil dat nou niet? Verblijven in een kasteel zorgt voor een extra dimensie die je niet snel zal vergeten. Je bent vast wel al eens in een kasteel geweest dat omgebouwd is tot een museum, maar slapen in een echt kasteel is hartstikke uniek. Het begint al bij de aankomst bij het hotel, bij de grote oprijlaan en als je het grote kasteel ziet liggen. Iets dat je normaal gesproken ziet in films en niet in het echt meemaakt. Gegarandeerd dat jij een hele leuke en romantische tijd zult hebben daar.

Uitgelichte kastelen

Hotel Kasteel Bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal

Nabij Aken en het Drielandenpunt ligt het prachtige kasteel Bloemendal. Met prachtige kasteeltuin een heerlijke overnachting.

✓ Vanaf 109,- per nacht

Bekijk kasteel

Bekijk alle kasteel overnachtingen in Frankrijk

Populaire plaatsen in Frankrijk

Kasteel overnachting normandië
Hotel kasteel Kasteel overnachting

Zo verloopt een dag in een kasteel in Frankrijk

‘s Ochtends word je heerlijk uitgerust wakker in je kasteelkamer. Zodra je je klaar hebt gemaakt, loop je naar beneden voor het ontbijt. Dit is natuurlijk geen ontbijtje uit de middeleeuwen, maar een echt Frans ontbijtje met bijvoorbeeld een stokbroodje. Wat je de rest van de dag gaat doen, hangt natuurlijk van jou af. Waarschijnlijk is er genoeg te doen in en rondom het kasteel om je een hele dag te vermaken. Je kunt er lunchen, of een flinke wandeling maken in de kasteeltuin. Neem lekker wat broodjes mee en ga buiten picknicken! 

Aan het einde van de dag kom je dan uitgehongerd terug in het kasteel en kun je lekker gaan genieten van een heerlijke maaltijd. Met je buikje vol kun je nog gezellig een drankje nemen in de bar, of jullie kunnen je terugtrekken op jullie kasteelkamer om daar heerlijk tot rust te komen van een hele dag in het kasteel.

Veelgestelde vragen over kasteel overnachtingen in Frankrijk

Overnacht je echt in het kasteel in Frankrijk?

Als je kiest voor een weekendje weg in een kasteel, dan wil je natuurlijk ook wel echt in het kasteel slapen. Gelukkig is dat ook zo het geval. Bij sommige kastelen is het wel zo dat je kamer in het bijgebouw is en niet in het hoofdgebouw. 

Hoe is de hotelkamer in Frankrijk ingericht?

Hoe de hotelkamer er precies uit ziet, verschilt natuurlijk per kasteel. Het is wel zo dat ze er niet meer precies zoals vroeger uit zien. Ze zijn namelijk wel ietsje luxer gemaakt zodat jij er fijn kunt verblijven. Sommige kastelen hebben echter wel nog steeds die authentieke uitstraling van vroeger. Uiteraard is elke kamer voorzien van een bed en een badkamer.

Wat kost een kasteel overnachting in Frankrijk?

Ook de kosten van een nachtje slapen in een kasteel verschillen enorm. Je bent over het algemeen minstens €40,- kwijt voor een hotelkamer.