Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie België

Geniet met de hele familie of met de hele vriendengroep van een weekendje weg in België. Door in een groepsaccommodatie te verblijven, kunnen jullie allemaal onder één dak slapen.

✓ Vanaf 50 euro per nacht
✓ Samen genieten in een groepsaccommodatie in België

 

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Groepsaccommodaties

Met z’n allen weg in een groepsaccommodatie in België

Wanneer je een weekendje weg gaat met een grote groep, is het natuurlijk wel zo leuk om allemaal bij elkaar te slapen. Je bent namelijk niet voor niets samen er even tussenuit! Je kunt kiezen voor een accommodatie midden in de stad of juist midden in de natuur. Het is maar net wat jullie fijn vinden. Jullie kunnen de hele tijd in de accommodatie blijven, maar het is ook leuk om een activiteit buiten de deur te doen. Eén ding is zeker en dat is dat het heel gezellig is om met zijn allen in een accommodatie te slapen.

Uitgelichte groepsaccommodaties

Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Vorden

Moderne groepsaccommodatie voor 10 personen in een eigen bos. Helemaal midden in de natuur centraal in Gelderland.

✓ Vanaf 317,50 per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie boerderij

Een grote groepsaccommodatie voor 16 personen. Gelegen in Groningen met een Scandinavische uitstraling voor een fijne tijd.

✓ Vanaf 212,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het bos

8 persoons groepsaccommodatie, gelegen in het bos in Drenthe. Deze accommodatie is echt van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 134,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties in België

Populaire plaatsen in België

Dag in een groepsaccommodatie

Zo verloopt een dag in een groepsaccommodatie

‘s Ochtends word je wakker en je zult vast niet de eerste zijn die wakker wordt. Terwijl iedereen nog lekker rustig wakker aan het worden is, liggen jullie met elkaar te kletsen. De dag van tevoren nog even nabespreken en tegelijkertijd bespreken wat jullie die dag gaan doen. Er is namelijk een vol programma! Snel opstaan en beginnen aan het ontbijt. Voor iedereen een paar broodjes in de oven, wat eitjes koken en al het beleg op tafel. Zo begint jullie dag terwijl jullie allemaal gezellig aan tafel zitten. Na het ontbijt maakt iedereen zich klaar voor de activiteit van de dag en zodra iedereen klaar is, vertrekken jullie. Lunchen doen jullie onderweg en aan het einde van de middag komen jullie pas weer terug in de accommodatie.

Terwijl een paar mensen zich om het avondeten bekommeren, gaat de rest gezellig op de bank of aan tafel zitten om wat te kletsen en wat spelletjes te spelen. Samen genieten jullie van een uitgebreide maaltijd. Zodra deze op is, doen een paar mensen de afwas terwijl de rest zich klaar maakt voor de avond. Iedereen gaat weer aan tafel zitten en jullie kletsen wat onder het genot van wat hapjes. Na een paar uur worden jullie dan opgehaald door de taxi om nog even lekker op stap te gaan met zijn allen. Een perfecte afsluiter van de dag!

Veelgestelde vragen over groepsaccommodaties in België

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een soort huisje of appartement waar je met een hele groep kunt logeren wanneer je een weekendje weg gaat. Je hebt hier in principe alles wat je nodig hebt waardoor iedereen er het weekend door kan brengen.

Voor hoeveel personen is een groepsaccommodatie?

Dit verschilt heel erg per accommodatie. Sommige zijn bedoeld voor vijf personen, terwijl je ook accommodaties hebt die geschikt zijn voor twintig man.

Hoe is een groepsaccommodatie ingericht?

Elke groepsaccommodatie ziet er natuurlijk anders uit. Afhangend van met hoeveel personen je bent, is er één of zijn er meerdere slaapkamers. Verder is er een badkamer, een keuken en een woongedeelte.

Wat kost een groepsaccommodatie huren in België?

De kosten van een groepsaccommodatie hangen sterk af van de grootte van de accommodatie. Hoe groter deze is, hoe meer je meestal ook betaalt voor de huur. Daarnaast heb je ook nog accommodaties die vrij luxe zijn en waar je ook meer voor betaalt. De minimale kosten van een groepsaccommodatie zijn €50,- per nacht.