Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Frankrijk

Vive la France! Wanneer je op vakantie gaat naar Frankrijk, wil je natuurlijk een fijne verblijfplaats hebben. En wat is nou fijner dan je eigen vakantiehuisje?

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Frankrijk

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Frankrijk

Op vakantie gaan is natuurlijk heerlijk, maar het wordt alleen nog maar fijner wanneer je je eigen huisje hebt waar je in verblijft. Je hebt dan namelijk geen last van bijvoorbeeld je buren in de kamer naast je. Bovendien kun je zo’n vakantiehuisje helemaal eigen maken en je eigen spulletjes van thuis meenemen. Dat is vooral handig wanneer je voor langere tijd in een huisje verblijft, maar het is ook zeker geen overbodige luxe wanneer je maar een weekendje weg gaat. Je weet dan namelijk zeker dat je alles bij de hand hebt en je kunt de hele tijd in het huisje blijven, mocht je dat willen.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Frankrijk

Populaire plaatsen in Frankrijk

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Frankrijk

Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, stap je uit bed en omdat je je eigen huisje hebt, kun je meteen je ontbijt klaar gaan maken. Dat kan gewoon een simpele boterham zijn, maar ook een lekker gebakken eitje met spek. Je hoeft je niet meteen klaar te maken voor de rest van de dag, omdat je de deur niet per se uit hoeft. Zo kun je eerst nog even op de bank gaan liggen voordat je richting het zwembad slentert of ga je gewoon even buiten zitten voor je vakantiehuisje. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de hele dag rondom het huisje te blijven of om op pad te gaan. Dat ligt er natuurlijk een beetje aan waar je verblijft. Bij een huisje op een camping zal waarschijnlijk de hele dag wel iemand zijn, terwijl het leuker is om op pad te gaan wanneer je vakantiehuisje in the middle of nowhere staat.

In de avond kun je dan in ieder geval zelf lekker koken en kun je de rest van de avond met elkaar kletsen en spelletjes spelen in het vakantiehuisje.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Frankrijk

Hoe is een vakantiehuisje in Frankrijk ingericht?

Dit hangt natuurlijk af van de grootte, maar in principe heeft elk huisje een slaapgedeelte, een keuken, badkamer en een woongedeelte. In sommige huisjes zijn dit allemaal aparte ruimtes, terwijl in andere huisjes het allemaal net wat compacter is. Daarnaast heb je bij de meeste vakantiehuisjes ook wel een klein tuintje, maar niet bij allemaal. Met een beetje geluk heb je zelfs een zwembad erbij!

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Ook dit hangt weer af van het huisje. Het kan zo zijn dat er voor alles is gezorgd en dat je zelf niks mee hoeft te nemen, maar soms is het wel nodig dat je zelf beddengoed of wasgoed meeneemt. Gelukkig staat dit allemaal duidelijk beschreven wanneer je het huisje boekt.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Frankrijk?

Een vakantiehuisje in Frankrijk kost minstens €40,- per nacht. Er zijn echter ook genoeg huisjes die veel duurder zijn. Deze zijn dan vaak iets groter en/of luxer.