Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Friesland

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in Friesland: dichtbij de Friese steden of écht in de natuur.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Friesland

Hawwe jo oait yn in beamhûs yn Fryslân sliept, oftewel heb jij wel eens in een boomhut in Friesland geslapen? Mocht dit niet zo zijn, dan is het heerlijk om te kiezen voor een unieke overnachting in deze provincie. Wanneer je in een boomhut overnacht bevind je je midden in het bos en geniet je van de prachtige Friese natuur. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Nationaal Park de Alde Feanen waar je veenmosrietlanden en blauwgraslanden ontdekt. Je vindt in heel Friesland verschillende boomhutten, dus waar je ook naartoe gaat er is altijd een prachtig gebied te ontdekken. Wanneer je een overnachting boekt in een boomhut ben je verzekerd van rust en kalmte van de natuur om je heen. De boomhut beschikt meestal over twee slaapkamers en altijd over een badkamer met douche en een keuken. Zo heb je toch een beetje de luxe van thuis.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Andere provincies

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

Wanneer je overnacht in een boomhut geniet je van een plek midden in het bos. Wordt wakker met de eerste zonnestralen en het getsjirp van verschillende vogels. Daarna kun je plannen maken voor de dag, want er is heel wat te beleven in Friesland. Met het gezin kun je een dagtrip maken naar verschillende oude steden, zoals Leeuwarden of Drachten of een boottocht maken naar Schiermonnikoog of Vlieland. 

Op de Waddeneilanden kan je even helemaal tot jezelf komen door lekker uit te waaien aan de zee. Voor kinderen is Friesland ook een leuke provincie, zo kun je naar een subtropisch zwembad in Joure of naar het speelparadijs Sanjesfertier in Feanwâlden gaan. Je weet je in ieder geval wel te vermaken in Friesland. Eenmaal terug bij de boomhut kunnen ze nog even lekker ravotten of genieten van een spelletje in de eethoek.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten in Friesland écht in het bos?

De boomhut ligt verscholen tussen de bossen en daardoor geniet je van de rust en kalmte die de natuur uitstraalt. Je bent even helemaal weg van de dagelijkse drukte. Snuif de heerlijke boslucht op en voel je één met de natuur.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

De boomhut zelf is handig ingedeeld zodat je genoeg ruimte hebt om er met maximaal zes personen te overnachten. Er zijn meestal twee slaapkamers, waarvan een met tweepersoonsbed en de andere met een stapelbed. Ook is er een badkamer met heerlijke douche aanwezig en een ruim uitgeruste keuken. Elke boomhut is verschillend en dat maakt het ook uniek om erin te overnachten. Je geniet van wat de natuur te bieden heeft maar toch met de nodige luxe om je heen. In de winter kun je de verwarming aanzetten zodat je nog meer geniet van de boomhut. Je bent in ieder geval verzekerd van een heerlijke overnachting.

Wat kost een boomhut overnachting in Friesland?

Meestal betaal je voor een overnachting in een boomhut in Friesland rond de 100 euro per nacht. De prijs kan oplopen als je in het hoogseizoen een boomhut boekt. Mocht je op zoek zijn naar een unieke overnachting, dan is het zeker aan te raden om te kiezen voor een boomhut.