Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Duitsland

Met zijn allen een weekendje weg wordt pas echt leuk wanneer je ook samen in een groepsaccommodatie logeert!

✓ Vanaf 50 euro per nacht
✓ Samen genieten in een groepsaccommodatie in Duitsland

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Groepsaccommodaties

Met z’n allen weg in een groepsaccommodatie in Duitsland

Hartstikke gezellig natuurlijk, zo’n weekendje weg met z’n allen. Een jaarlijkse familieweekend of vriendenweekend is elke keer weer een hoop gezelligheid. Het is dan ook erg fijn als je met zijn allen op dezelfde plek slaapt. Gelukkig gaat dat heel makkelijk met een groepsaccommodatie. Op deze manier zit je allemaal gezellig bij elkaar en je hebt ook ruimte genoeg voor iedereen. Bovendien is het veel voordeliger dan dat je voor iedereen een hotelkamer boekt. Een groepsaccommodatie is natuurlijk gemaakt voor groepen en ook hier voor ingericht. Hierdoor wordt een weekendje weg met zijn allen nog leuker.

Uitgelichte groepsaccommodaties

Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Vorden

Moderne groepsaccommodatie voor 10 personen in een eigen bos. Helemaal midden in de natuur centraal in Gelderland.

✓ Vanaf 317,50 per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie boerderij

Een grote groepsaccommodatie voor 16 personen. Gelegen in Groningen met een Scandinavische uitstraling voor een fijne tijd.

✓ Vanaf 212,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het bos

8 persoons groepsaccommodatie, gelegen in het bos in Drenthe. Deze accommodatie is echt van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 134,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties in Duitsland

Dag in een groepsaccommodatie

Zo verloopt een dag in een groepsaccommodatie

‘s Ochtends ontwaakt de accommodatie langzaam wanneer iedereen wakker wordt. De eerste mensen beginnen alvast met het klaarzetten van het ontbijt zodat iedereen meteen wat kan eten zodra iedereen wakker is. Nadat iedereen heeft ontbeten en zich klaar heeft gemaakt, gaan jullie er op uit om een flinke wandeling door het bos te maken met zijn allen. Als jullie rond lunchtijd weer terugkomen bij het huisje, eten jullie allemaal iets en dan gaan jullie richting de stad voor een activiteit. Er staat een escaperoom op de planning! ‘s Avonds komen jullie weer terug bij de accommodatie en omdat niet iedereen zin heeft om te koken, worden er flink wat pizza’s gehaald zodat iedereen hiervan kan smullen. De rest van de avond spelen jullie allemaal spelletjes onder het genot van een hapje en een drankje.

Veelgestelde vragen over groepsaccommodaties in Duitsland

Wat is een groepsaccommodatie?

Wanneer je een weekendje weg gaat met een grote groep, is het natuurlijk wel fijn dat jullie ook op dezelfde plek verblijven. Soms je de groep verdelen over meerdere huisjes of hotelkamers en dat kan erg ongezellig zijn. Een groepsaccommodatie is dan de ideale oplossing. Bij een groepsaccommodatie slaap je namelijk alleen samen op dezelfde locatie.

Voor hoeveel personen is een groepsaccommodatie?

Dit is heel verschillend. Er zijn voor elke grootte groepen wel accommodaties beschikbaar, of je nou met vijf personen bent of met twintig. Je kunt zelfs ook accommodaties vinden voor nog meer mensen, als je bijvoorbeeld een familieweekend hebt met veel man.

Hoe is een groepsaccommodatie ingericht?

Er moet natuurlijk genoeg slaapplek zijn voor iedereen. Het kan zijn dat er een grote slaapzaal is met heel veel bedden, maar meestal zijn er meerdere slaapkamers met ruimte voor vier of vijf personen per kamer. Verder heb je nog een keuken, één of meerdere badkamers en een woonkamer.

Wat kost een groepsaccommodatie huren in Duitsland?

De kosten voor een groepsaccommodatie zijn erg verschillend. Het ligt er natuurlijk vooral aan met hoeveel personen je bent, want hoe meer mensen, hoe groter de accommodatie en dus hoe meer je moet betalen. De meeste groepsaccommodaties kosten minimaal €50,- per nacht.