Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Noord-Holland

Maak je vakantie in Noord-Holland helemaal compleet door samen te verblijven in een vakantiehuisje.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in Noord-Holland

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje / Vakantiehuisje Nederland

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in Noord-Holland

Als je eventjes op vakantie wil, is Noord-Holland de perfecte locatie hiervoor. Je hebt hier natuurlijk onze hoofdstad, maar er is nog veel meer te doen. Het fijnste is om deze plek te bezoeken wanneer je een eigen vakantiehuisje hebt. Door deze huiselijke sfeer kun je je helemaal ontspannen tijdens je vakantie en kun je echt tot rust komen. Je kunt lekker zelf eten koken en in de avond samen rondom de tafel zitten en genieten van elkaars gezelschap.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in Noord-Holland

Activiteiten & bezienswaardigheden

Texel

Texel

Er is maar één waddeneiland dat nog bij Noord-Holland hoort, en dat is Texel. Neem de boot vanuit Den Helder en breng eens een bezoekje aan dit prachtige eiland.

Bezoek een stad

Amsterdam

Amsterdam blijft een leuke stad om te bezoeken, ook al ben je er al heel vaak geweest. Loop een rondje door het Vondelpark, ga eens kijken in de Jordaan of bezoek een van de vele musea zoals het Anne Frank Huis.

Volendam

Volendam

Volendam is een dorpje dat elke Nederlander wel eens bezocht moet hebben. Dit oude vissersdorpje is een trekpleister voor zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen.

Strand Bezoeken

Ga naar het strand

Zo’n beetje de bekendste badplaats van Nederland vind je in Noord-Holland. Zandvoort is een lekker breed strand met heel veel leuke strandtentjes.

Haarlem

Bezoek een stad

Er zijn steden genoeg in de provincie die een bezoekje waard zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Naarden of van Haarlem?

Tulpen

De tulpenvelden

Je moet hiervoor wel precies op het goede moment in Noord-Holland zijn, maar voor een mooi landschap moet je zeker eens naar de prachtige tulpenvelden gaan.

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in Noord-Holland

In de ochtend word je wakker en omdat je in je eigen vakantiehuisje slaapt, kun je doen wat je wil. Zo kun je eerst uitgebreid douchen, maar kun je ook lekker in je pyjama ontbijt gaan maken en dit buiten lekker opeten. Na het ontbijt ga je verder met het programma van die dag: een dagje naar een stad, naar het strand of een museum bezoeken. Wanneer je ‘s avonds dan met een lege maag weer terug komt in je huisje, kun je hier een heerlijke maaltijd koken. De rest van de avond kunnen jullie van elkaar genieten en samen spelletjes spelen of gewoon gezellig met elkaar kletsen.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in Noord-Holland

Hoe is een vakantiehuisje in Noord-Holland ingericht?

Je vakantiehuisje heeft een slaapgedeelte, een keuken en een badkamer. Meestal zit er ook nog een woonkamer bij met een bank en een televisie.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne aan het huren van een vakantiehuisje is dat je meestal helemaal niets mee hoeft te nemen, want alles ligt er al! Soms moet je zelf beddengoed of handdoeken meenemen, maar dit staat dan altijd aangegeven wanneer je boekt.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in Noord-Holland?

Het huren van een vakantiehuisje kost je minstens €40,- per nacht. Hoe groter en luxer het huisje, hoe duurder het meestal ook is.

Waar liggen de vakantiehuisjes in Noord-Holland?

De vakantiehuisjes in Noord-Holland liggen verspreid door de hele provincie. Je kunt dus vlakbij de stad logeren, maar ook midden in de natuur en lekker dicht bij het strand.

Welke activiteiten zijn er in Noord-Holland?

Vervelen zul je je nooit wanneer je op vakantie bent in Noord-Holland. Je kunt naar het strand, naar een stad of een bootje huren en lekker rondvaren.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Noord-Holland?

Er is genoeg te doen in Noord-Holland! Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan een van de meest iconische plekjes, namelijk de Zaanse Schans, of aan het prachtige middeleeuwse kasteel Muiderslot.