Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje aan het water

Slaap in je vakantiehuisje aan het water en kom helemaal tot rust tijdens je vakantie of weekendje weg.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje aan het water

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje aan het water

Een vakantie met een gezin kan nogal druk zijn en daarom is het handig als je de kinderen niet altijd hoeft te vermaken. Als zij gewoon hun eigen ding kunnen doen, kun jij je ook op jezelf focussen en gewoon lekker ontspannen. Daarom is het ideaal om te kiezen voor een vakantiehuisje aan het water. Je kinderen kunnen elk moment van de dag zwemmen of snorkelen en jij kunt lekker langs de kant een boekje lezen of even wat tijd voor jezelf vrijmaken. Daarnaast is een vakantiehuisje ook veel goedkoper dan een hotel en heb je ook nog eens meer ruimte, wat natuurlijk al helemaal fijn is. Door de huiselijke sfeer is iedereen ontspannen en kun je lekker elke dag zelf weten wat je gaat eten.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes aan het water

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje aan het water

‘s Ochtends word je wakker in je vakantiehuisje en wil je je nog even omdraaien, maar je hoort de kinderen al door het huis bewegen. Gelukkig zitten ze nog eventjes voor de televisie hun ontbijt op te eten. Daarna trekken ze snel hun badkleding aan en gaan ze richting het water. Jij hebt dan alle tijd voor jezelf om rustig een kop koffie te zetten en goed wakker te worden. Met een boekje begeef jij je daarna ook richting het water. Rond lunchtijd ga je wat broodjes smeren zodat jullie samen kunnen picknicken aan het water. De rest van de middag vermaken de kinderen zich ook prima aan het water. Er zijn immers genoeg andere kinderen die daar ook verblijven en die ze inmiddels goed kennen. 

‘s Avonds gaan jullie lekker barbecueën en als toetje roosteren jullie marshmallows boven het vuur. De rest van de avond spelen jullie gezellig spelletjes met elkaar, totdat iedereen moe is en weer naar bed gaat.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes aan het water

Hoe is een vakantiehuisje aan het water ingericht?

De inrichting van de vakantiehuisjes verschillen natuurlijk per huisje. Ze zijn allemaal wel voorzien van ten minste één slaapkamer, een woonkamer, een keuken en een badkamer.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Je hoeft in principe niet zoveel spullen mee te nemen naar het vakantiehuisje omdat de meeste dingen die je nodig zult hebben daar al liggen. Je moet natuurlijk wel gewoon je eigen spullen meenemen zoals kleding en toiletartikelen. Daarnaast moet je ook zeker je zwemkleding niet vergeten of andere spullen die je wil gebruiken op het water.

Wat kost een vakantiehuisje boeken aan het water?

Het kost minimaal €40,- per nacht om een vakantiehuisje te boeken aan het water. De prijzen verschillen echter wel in het hoogseizoen en in het laagseizoen. Daarnaast speelt ook de grootte van het huisje een rol in de prijs.