Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje met zwembad

Maak er een onvergetelijke vakantie van door te verblijven in een vakantiehuisje waar een zwembad bij zit!

✓ Vanaf 65 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje met zwembad

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje met zwembad

Hetgeen dat je het meeste doet wanneer je op vakantie gaat, is meestal zwemmen. Vooral kinderen willen het liefste de hele dag in en rondom het zwembad hangen. Daarom is het natuurlijk hartstikke fijn als je verblijft in een vakantiehuisje waar een zwembad bij zit! Zeker wanneer er geen zwembad of strand in de buurt is, is een huisje met zwembad ideaal. Bovendien is een vakantiehuisje over het algemeen goedkoper dan een hotel, waardoor een vakantiehuisje met een zwembad erbij helemaal niet duur hoeft te zijn. Daar komt nog bij dat je lekker je eigen ding kunt doen en veel meer ruimte hebt. Wanneer je een vakantiehuisje hebt waar een zwembad bij zit, is het ook helemaal niet erg om een dagje helemaal niks te doen. Je kunt dan lekker bij het zwembad hangen, een beetje zwemmen en zo echt helemaal tot rust komen.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes met zwembad

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje met zwembad

‘s Ochtends word je wakker en je hoeft niet eens echt kleding aan te trekken omdat je eigenlijk de hele dag je badkleding aan hebt. Eerst maak je nog even een ontbijtje, maar dan plons je al gauw in het zwembad. Na een paar baantjes te hebben gezwommen, kom je er weer uit en ga je lekker naast het zwembad op een ligbed liggen. Zodra het bijna lunchtijd is, maak je een lunch waar het hele gezin van kan smikkelen. De rest van de middag blijven de kinderen spelen in het zwembad en lig jij ernaast lekker je boek te lezen. Natuurlijk moeten er ook nog even boodschappen gedaan worden, want er staat ‘s avonds een barbecue op het programma. Als de buikjes allemaal vol zitten, spelen jullie de rest van de avond gezellig spelletjes met elkaar totdat de ogen dicht vallen en iedereen naar bed gaat.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes met zwembad

Hoe is een vakantiehuisje met zwembad ingericht?

Je vakantiehuisje bestaat uit één of meerdere slaapkamers en heeft verder nog een keuken, badkamer en woonkamer. Het zwembad kan buiten in de tuin zitten, maar kan ook bedekt zijn en dus in het huis zitten! 

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

In principe is alles wat je nodig hebt al in het huisje aanwezig en hoef je dus niet echt veel spullen mee te nemen. Natuurlijk moet je wel kleding en toiletspullen meenemen, en niet te vergeten badkleding natuurlijk! Verder is het ook wel leuk om spullen voor in het zwembad mee te nemen, zoals een luchtbed of een strandbal. 

Wat kost een vakantiehuisje boeken met zwembad?

Een vakantiehuisje met een zwembad is meestal wel iets duurder, maar dat wil niet zeggen dat ze allemaal duur zijn. Je kunt namelijk ook al een vakantiehuisje vinden met een zwembad voor €60,- per nacht.