Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Veluwe

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan op de Veluwe, met de prachtige natuur om de hoek.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Veluwe

Nederland is een stedelijk land en daarom is het altijd fijn om even te ontsnappen naar een van de prachtige natuurgebieden die ons land rijk is. Wil je graag een bijzondere en unieke overnachting meemaken, kies dan eens voor een boomhut overnachting in de Veluwe. Deze accommodatie bevindt zich midden in de bossen waardoor je heerlijk geniet van de natuur om je heen. De Veluwe is een beschermd natuurgebied en daardoor heeft de natuur vrij spel. Ook vind je hier de Nederlandse big five, zoals edelherten of wilde zwijnen. Je kunt hier niet alleen heerlijk wandelen, het is ook mogelijk om te mountainbiken, te klimmen of te zeilen. De boomhut zelf heeft het nodige comfort zodat je heerlijk uitgerust terugkomt van een dag vol activiteiten. Kom heerlijk tot rust in het tweepersoonsbed of stap onder een heerlijke douche. Je ervaart in ieder geval de luxe van thuis met een prachtig stukje natuur om je heen.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

Zoals je al kort las is er genoeg te doen in de Veluwe. Je kunt er prachtige wandel- en fietsroutes maken, maar ook als ruiter kun je prachtige stukjes Veluwe ontdekken. Wil je graag een van de Hanzesteden bezoeken, dan is dat ook mogelijk. Zo is Harderwijk een prachtig karakteristieke stad waar je kunt genieten op het stadsstrand of kunt verdwalen in de kleine, authentieke straatjes. 

Twee andere prachtige Hanzesteden zijn Elburg en Hattem. Elburg is van oorsprong een vis- en handelsplaats die rechtstreeks op de Zuiderzee uitkeek. Je vindt hier historische gebouwen, monumenten en diverse musea. Ook Hattem is een bezoek waard omdat je hier nog de fraaie koopmanshuizen vindt en je ontdekt ook prachtige straatjes waar je heerlijk in kunt wegdromen.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten op de Veluwe écht in het bos?

Doordat de boomhutten in de bossen van de Veluwe staan voel je je helemaal één met de natuur. Kies een van jouw favoriete boomhutten en voel je helemaal thuis. Elke boomhut is anders en dat maakt het zo leuk om te kiezen voor deze bijzondere overnachting.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

Wanneer je kiest voor een boomhut overnachting in de Veluwe ben je verzekerd van een heerlijke plek om tot rust te komen. De meeste beschikken over twee slaapkamers, waarvan er een is voorzien van een tweepersoonsbed en de andere is voorzien van een stapelbed. Ook is er een keuken met voldoende inventaris zodat je prima kunt koken in de boomhut. Ook is er een badkamer met douche aanwezig, zodat je jezelf heerlijk kan afspoelen na een drukke dag vol activiteiten. Elke boomhut is verschillend en daarom is het handig om vooraf te kijken welke bij jouw wensen past. Je bent in ieder geval verzekerd van een aangename overnachting op een bijzondere locatie.

Wat kost een boomhut overnachting op de Veluwe?

Tijdens een boomhut overnachting op de Veluwe kom je helemaal tot rust en dat vanaf een prijs van 100 euro per nacht. Dit is nog wel afhankelijk van de ligging en de faciliteiten, kijk daarom altijd welke het beste bij je past.