Groepsaccommodatie

Overnachting in een groepsaccommodatie voor tien personen

Geniet met zijn tienen van een weekendje weg in een groepshuis. Hier kunnen jullie gezellig samen kletsen, spelletjes spelen en tijd met elkaar doorbrengen.

✓ Vanaf 75 euro per nacht
✓ Samen genieten in een groepsaccommodatie voor tien personen

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Groepsaccommodaties

Met z’n allen weg in een groepsaccommodatie voor tien personen

Een vriendenweekend wordt een stuk leuker wanneer je ervoor kiest om allemaal samen te verblijven in een groepsverblijf voor tien personen. Doordat jullie allemaal onder één dak slapen, kunnen jullie echt goed tijd met elkaar doorbrengen en groeit iedereen een stukje dichter naar elkaar toe. Bovendien is het veel gezelliger dan wanneer iedereen in een aparte kamer slaapt. Een groepsverblijf is daarnaast ook nog eens erg voordelig vergeleken met een hotel en je hebt er ook veel meer ruimte. Zo kunnen jullie ook activiteiten ondernemen in het verblijf zelf!

Uitgelichte groepsaccommodaties

Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Vorden

Moderne groepsaccommodatie voor 10 personen in een eigen bos. Helemaal midden in de natuur centraal in Gelderland.

✓ Vanaf 317,50 per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie boerderij

Een grote groepsaccommodatie voor 16 personen. Gelegen in Groningen met een Scandinavische uitstraling voor een fijne tijd.

✓ Vanaf 212,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het bos

8 persoons groepsaccommodatie, gelegen in het bos in Drenthe. Deze accommodatie is echt van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 134,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties voor tien personen

Dag in een groepsaccommodatie

Zo verloopt een dag in een groepsaccommodatie voor tien personen

Het is vrij moeilijk om alles netjes en geordend te houden in een vriendenweekend accommodatie voor tien personen, maar dit kan natuurlijk ook aan de vriendengroep zelf liggen. Wanneer in de ochtend iedereen wakker is geworden en op is gestaan, kunnen jullie samen ontbijten. Na het ontbijt maakt snel iedereen zich klaar en dan kunnen jullie op pad voor het dagprogramma. Wanneer jullie dan aan het einde van de middag weer terugkomen, gaat iedereen zijn eigen weg. Sommige mensen gaan even op bed liggen, andere gaan gezellig op de bank kletsen en een paar man bekommert zich om het avondeten.

Zodra het avondeten op tafel staat, gaan jullie allemaal samen gezellig aan tafel zitten. Wanneer iedereen zijn buik vol heeft, wordt de tafel meteen weer leeg gemaakt en komen er spelletjes en flessen wijn en bier op tafel. Onder het genot van een drankje en een hapje brengen jullie de rest van de avond gezellig samen door.

Veelgestelde vragen over groepsaccommodaties voor tien personen

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een groepsverblijf waar je logeert als je een weekend weg bent met een groep. Jullie kunnen hier niet alleen slapen, maar uiteraard ook eten en het weekend doorbrengen.

Voor hoeveel personen is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie voor tien personen is uiteraard bedoeld voor tien personen. Als jullie nou met elf personen zijn, kun je dit vaak wel aangeven en soms wordt er dan een extra bedje bij gezet.

Hoe is een groepsaccommodatie voor tien personen ingericht?

Dit verschilt heel erg per accommodatie. De meeste groepsverblijven voor tien personen hebben twee of drie slaapkamers. Verder zijn er meestal ook twee badkamers, een keuken en een woonkamer. Soms heb je er ook nog een tuin of een balkon bij.

Wat kost een groepsaccommodatie huren voor tien personen?

Het huren van een vriendenweekend accommodatie voor tien personen kost minimaal €75,- per nacht. Factoren die een grote rol spelen in de huurprijs van het groepshuis zijn de grootte, de luxe en de locatie. Hoe dichter bij een stad, hoe duurder het meestal wordt.