Groepsaccommodatie

Overnachting in een groepsaccommodatie voor twaalf personen

Maak jullie vriendenweekend nog een stuk gezelliger door allemaal samen te verblijven in een vriendenweekend accommodatie voor twaalf personen.

✓ Vanaf 100 euro per nacht
✓ Samen genieten in een groepsaccommodatie voor twaalf personen

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Groepsaccommodaties

Met z’n allen weg in een groepsaccommodatie voor twaalf personen

Hartstikke leuk, zo’n vriendenweekend, maar het kan nogal een gedoe zijn om een geschikte accommodatie te vinden. Het is natuurlijk wel erg fijn wanneer jullie allemaal op dezelfde plek kunnen verblijven en daarom is een vriendenweekend accommodatie ideaal voor jullie. Er is genoeg plek voor iedereen en bovendien is het hartstikke voordelig. Vanuit deze accommodatie kunnen jullie dan activiteiten ondernemen en de omgeving verkennen, maar jullie kunnen natuurlijk ook gewoon lekker binnen blijven en met elkaar kletsen en spelletjes spelen.

Uitgelichte groepsaccommodaties

Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Vorden

Moderne groepsaccommodatie voor 10 personen in een eigen bos. Helemaal midden in de natuur centraal in Gelderland.

✓ Vanaf 317,50 per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie boerderij

Een grote groepsaccommodatie voor 16 personen. Gelegen in Groningen met een Scandinavische uitstraling voor een fijne tijd.

✓ Vanaf 212,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het bos

8 persoons groepsaccommodatie, gelegen in het bos in Drenthe. Deze accommodatie is echt van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 134,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties voor twaalf personen

Dag in een groepsaccommodatie

Zo verloopt een dag in een groepsaccommodatie voor twaalf personen

Het kan nogal ongeordend en chaotisch zijn in een groepsaccommodatie voor twaalf personen. Iedereen loopt namelijk door elkaar en doet zijn eigen ding. ‘s Ochtends is het nog het rustigste, wanneer jullie gezamenlijk ontbijten. Na het ontbijt maakt iedereen zich klaar om de deur uit te gaan en aan het dagprogramma te beginnen. ‘s Middags stond een wandeling door een natuurgebied op de planning, maar omdat het regent wordt deze toch maar gecanceld. Jullie blijven lekker binnen. Er wordt flink wat thee geleut en bijgekletst. Aan het einde van de middag beginnen een paar mensen met het maken van het avondeten. Gezellig genieten jullie dan samen van een zelfgemaakt diner in jullie groepshuis.

De rest van de avond staat in het teken van spelletjes spelen. Het ene na het andere spel wordt gespeeld terwijl de drank rijkelijk vloeit. Een gezellig vriendenweekend om nooit meer te vergeten!

Veelgestelde vragen over groepsaccommodaties voor twaalf personen

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een groepsverblijf waar je kunt logeren wanneer je een weekend weg bent met een groep. Dit is erg handig omdat je dan allemaal bij elkaar slaapt en dus veel tijd met elkaar door kunt brengen.

Voor hoeveel personen is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie voor twaalf personen is bedoeld voor twaalf personen. Het is niet erg wanneer je met minder mensen bent, maar je betaalt dan meestal wel gewoon voor twaalf personen. Als je met dertien man bent, kun je altijd vragen of er een extra bedje bij mag.

Hoe is een groepsaccommodatie ingericht?

Een groepsaccommodatie voor twaalf personen heeft meestal meerdere slaapkamers en meerdere badkamers. Er is één keuken en één woonkamer waar iedereen gezamenlijk in kan dineren en zitten. Soms zit er ook nog een balkon of een tuin bij het groepshuis.

Wat kost een groepsaccommodatie huren?

Het huren van een groepsaccommodatie voor twaalf personen kost minimaal €100,- per nacht. Natuurlijk zijn er nog wel andere factoren die een rol spelen in de prijs. Zo is de grootte van het groepshuis erg belangrijk. Hoe groter en hoe luxer het is, hoe duurder het wordt. Bovendien speelt de locatie ook een rol in de prijs. Hoe dichter bij de stad, hoe duurder het meestal wordt.