Groepsaccommodatie

Overnachting in een groepsaccommodatie voor vijftien personen

Haal het beste uit je vriendenweekend door samen in een groepsaccommodatie te verblijven! Zo kunnen jullie echt quality time met elkaar doorbrengen.

✓ Vanaf 125 euro per nacht
✓ Samen genieten in een groepsaccommodatie voor vijftien personen

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Groepsaccommodaties

Met z’n allen weg in een groepsaccommodatie voor vijftien personen

Wanneer je een weekend weg gaat met je vriendengroep, wil je natuurlijk zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen. Een groepshuis is dan echt ideaal voor jullie. Het is namelijk groot genoeg voor iedereen om er te slapen en te verblijven. Jullie hebben alle ruimte voor jezelf, zodat jullie kunnen doen wat jullie zelf willen. Bovendien is dit veel voordeliger dan het boeken van allemaal hotelkamers. Wanneer je een groepsaccommodatie hebt, hoef je eigenlijk niet eens meer de deur uit! Gewoon gezellig met zijn allen bij elkaar zitten en spelletjes spelen zorgt al voor plezier genoeg voor het hele weekend.

Uitgelichte groepsaccommodaties

Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Vorden

Moderne groepsaccommodatie voor 10 personen in een eigen bos. Helemaal midden in de natuur centraal in Gelderland.

✓ Vanaf 317,50 per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie boerderij

Een grote groepsaccommodatie voor 16 personen. Gelegen in Groningen met een Scandinavische uitstraling voor een fijne tijd.

✓ Vanaf 212,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het bos

8 persoons groepsaccommodatie, gelegen in het bos in Drenthe. Deze accommodatie is echt van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 134,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties voor 15 personen

Dag in een groepsaccommodatie

Zo verloopt een dag in een groepsaccommodatie

In de ochtend ontwaakt iedereen langzaamaan en één voor één verschijnt iedereen aan de ontbijttafel. Na het ontbijt maakt iedereen zich klaar en dan gaan jullie op pad. Jullie gaan een dagje naar de dichtstbijzijnde stad om hier een beetje rond te wandelen, te lunchen en om de stad te bekijken. In de middag hebben jullie een escape room waar jullie gaan proberen om binnen te tijd uit te komen. Aan het einde van de middag komen jullie dan weer terug in het groepshuis. Een paar man gaat aan de slag met het maken van het avondeten, terwijl de rest even lekker niets doet. 

Zodra het avondeten klaar is, gaat iedereen weer aan tafel zitten. Gezellig wordt er samen gegeten en gekletst onder het genot van een drankje. Als iedereen het eten op heeft, wordt de tafel leeg gemaakt. Er komen spelletjes op tafel en de rest van de avond spelen jullie spelletjes met elkaar, wordt er flink gelachen en natuurlijk ook wat gedronken.

Veelgestelde vragen over groepsaccommodaties voor vijftien personen

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een groepsverblijf voor groepen die een weekend weg gaan. Jullie kunnen dan allemaal hier slapen en verblijven, wat natuurlijk erg handig is wanneer jullie samen een weekend weg gaan.

Voor hoeveel personen is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie voor vijftien personen is uiteraard bedoeld voor vijftien personen, maar het is ook mogelijk om hier met minder personen te verblijven. Als jullie met zestien personen zijn, kun je altijd nog vragen of ze er een extra bed bij kunnen zetten, maar dit is niet altijd mogelijk.

Hoe is een groepsaccommodatie ingericht?

Een groepsaccommodatie voor vijftien personen heeft meestal meerdere slaapzalen en badkamers. Verder hebben jullie wel een woonkamer en een keuken tot jullie beschikking. Hier kunnen jullie dus zelf eten koken voor de hele groep.

Wat kost een groepsaccommodatie huren?

Het huren van een groepsaccommodatie voor vijftien personen kost minimaal €125,- per nacht. Wanneer je kiest voor een groepsverblijf midden in de stad of met een zwembad erbij, wordt het natuurlijk wel iets duurder.