Groepsaccommodatie

Overnachting in een luxe groepsaccommodatie

Kom helemaal tot rust tijdens je weekendje weg wanneer je verblijft in een luxe groepsaccommodatie.

✓ Vanaf 150 euro per nacht
✓ Samen genieten in een luxe groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Groepsaccommodaties

Met z’n allen weg in een luxe groepsaccommodatie

Een weekendje weg met de vriendengroep of familie kan erg leuk zijn, maar ook heel vermoeiend. Voorkom dat je helemaal uitgeput thuis komt door te kiezen voor een luxe groepsaccommodatie. Je hebt dan bijvoorbeeld extra fijne bedden of allemaal een eigen badkamer bij je slaapkamer. Maar een luxe groepsaccommodatie kan ook betekenen dat je een zwembad of een bubbelbad in de tuin hebt. Misschien heb je wel een accommodatie met een speciale game hal of een heel groot dakterras met een grote loungeset! Hierdoor wordt je weekendje weg ineens nog veel aangenamer. Bovendien is een groepsaccommodatie veel voordeliger dan bijvoorbeeld een hotel en dankzij de huiselijke sfeer kan iedereen lekker tot rust komen.

Uitgelichte groepsaccommodaties

Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Vorden

Moderne groepsaccommodatie voor 10 personen in een eigen bos. Helemaal midden in de natuur centraal in Gelderland.

✓ Vanaf 317,50 per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie

Een grote groepsaccommodatie voor 16 personen. Gelegen in Groningen met een Scandinavische uitstraling voor een fijne tijd.

✓ Vanaf 212,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het bos

8 persoons groepsaccommodatie, gelegen in het bos in Drenthe. Deze accommodatie is echt van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 134,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie

Bekijk alle luxe groepsaccommodaties

Dag in een groepsaccommodatie

Zo verloopt een dag in een luxe groepsaccommodatie

In de ochtend word je wakker van een hoop geplons en gespetter. Je bent niet de eerste die wakker wordt en de rest zit al in het zwembad in de tuin. Omdat het lekker weer is, sta je snel op en trek je je zwemkleding aan. In de keuken pak je een kop koffie en je loopt naar buiten om rustig wakker te worden in een van de ligstoelen. Een paar man maakt een ochtendwandeling samen, terwijl de rest lekker in het groepshuis blijft. Een aantal personen maakt voor iedereen de lunch klaar, waar jullie buiten in het zonnetje van genieten. De rest van de middag ligt iedereen in of rondom het zwembad. Lekker luieren in de zon, een boekje lezen, wat spelletjes spelen of een frisse duik nemen. Even heerlijk tot rust komen dus.

Aan het einde van de middag wordt de barbecue aangestoken en gaat iedereen gezellig samen barbecueën. Wanneer iedereen genoeg heeft gegeten, komt het toetje: lekker marshmallows roosteren boven de barbecue. De rest van de avond wordt er volop geborreld, gekletst en gelachen.

Veelgestelde vragen over luxe groepsaccommodaties

Wat is een luxe groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een plek waar grote groepen kunnen logeren die samen een weekendje weg zijn. Jullie kunnen hier dan logeren, maar ook bijvoorbeeld eten koken en samen eten.

Voor hoeveel personen is een groepsaccommodatie?

Voor hoeveel personen de groepsaccommodatie geschikt is, hangt af van de grootte van het verblijf. Je hebt namelijk groepshuizen die bedoeld zijn voor tien personen, maar er zijn ook groepshuizen waar wel twintig of dertig man kan logeren.

Hoe is een luxe groepsaccommodatie ingericht?

Een groepsaccommodatie heeft meestal meerdere slaapkamers en badkamers. Verder hebben jullie ook een eigen keuken en een woonkamer. Bij een luxe groepsaccommodatie heb je bijvoorbeeld ook nog een zwembad erbij, een gameruimte of een sauna en bubbelbad in de tuin staan.

Wat kost een luxe groepsaccommodatie huren?

Het huren van een luxe groepsaccommodatie is natuurlijk wel wat duurder dan het huren van een accommodatie die niet zo luxe is. Je betaalt dan ook minimaal €150,- per nacht. Verder speelt de locatie en de grootte van het verblijf ook nog een grote rol in de prijs. Hoe groter en hoe dichter bij de stad, hoe duurder het meestal wordt.