Groepsaccommodatie

Overnachting in een groepsaccommodatie met zwembad

Maak jullie weekend weg helemaal compleet door te verblijven in een groepsaccommodatie met een zwembad. 

✓ Vanaf 100 euro per nacht
✓ Samen genieten in een groepsaccommodatie met zwembad

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Groepsaccommodaties

Met z’n allen weg in een groepsaccommodatie met zwembad

Wanneer je met meerdere mensen een weekend weg gaat, is het handig om te verblijven in een groepsaccommodatie. In zo’n groepshuis kunnen jullie namelijk allemaal onder één dak slapen en dat is natuurlijk een stuk handiger dan wanneer jullie elkaar steeds op moeten zoeken. Het weekendje weg is pas echt helemaal af wanneer jullie kiezen voor een groepsaccommodatie waar een zwembad bij zit. Zo hoeven jullie niet eens echt leuke activiteiten te ondernemen, maar kunnen jullie gewoon de hele dag in het groepsverblijf blijven. Een groepshuis met een zwembad is perfect voor een familieweekend met jonge kinderen. Vooral in de zomer zorgt het ervoor dat je gegarandeerd dikke pret hebt met elkaar!

Uitgelichte groepsaccommodaties

Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Vorden

Moderne groepsaccommodatie voor 10 personen in een eigen bos. Helemaal midden in de natuur centraal in Gelderland.

✓ Vanaf 317,50 per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie boerderij

Een grote groepsaccommodatie voor 16 personen. Gelegen in Groningen met een Scandinavische uitstraling voor een fijne tijd.

✓ Vanaf 212,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie
Uitgelichte groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het bos

8 persoons groepsaccommodatie, gelegen in het bos in Drenthe. Deze accommodatie is echt van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 134,- per nacht

Bekijk groepsaccommodatie

Bekijk alle groepsaccommodaties met zwembad

Dag in een groepsaccommodatie

Zo verloopt een dag in een groepsaccommodatie met zwembad

In de ochtend wordt langzaamaan iedereen wakker en je hoeft je niet eens aan te kleden, want het is hartje zomer en omdat je toch de hele dag in het zwembad door wil brengen is het genoeg om je zwemkleding aan te doen. Snel een boterham naar binnen schuiven en met zijn allen het zwembad in springen. Jullie verzinnen allerlei spelletjes en houden races om te kijken wie het snelste kan zwemmen. Tegen lunchtijd komen jullie allemaal het zwembad uit en genieten jullie in het zonnetje van een heerlijke boterham. Na de lunch gaan sommige mensen weer terug het zwembad in, terwijl de rest lekker aan de zijkant blijft liggen. Heerlijk, zo’n dagje waarop helemaal niets hoeft!

Aan het einde van de middag wordt de barbecue aangestoken en kan iedereen wat eten. Een beetje stokbrood, wat salade en wat vlees of groentes van de barbecue. Sommige kinderen moet je bijna het zwembad uit sleuren om ervoor te zorgen dat ze wat komen eten! Na het eten spelen de kinderen nog wat in de tuin en in huis totdat zij naar bed gaan. De volwassenen blijven nog lekker hangen in de tuin en kletsen met elkaar onder het genot van een drankje en een hapje.

Veelgestelde vragen over groepsaccommodaties met zwembad

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een vakantiehuis voor groepen die een weekendje weg gaan. Jullie kunnen dan allemaal onder één dak logeren, wat natuurlijk wel handig is als je samen een weekendje weg bent.

Voor hoeveel personen is een groepsaccommodatie?

Je hebt groepsaccommodaties van verschillende groottes die ook geschikt zijn voor een verschillend aantal personen. Voor zo’n beetje elke groep kun je wel een geschikte accommodatie vinden.

Hoe is een groepsaccommodatie ingericht?

Een groepsaccommodatie is natuurlijk voor meerdere personen en daarom zijn er vaak ook meerdere slaapkamers en badkamers. Verder hebben jullie ook nog een woonkamer, een keuken en natuurlijk een zwembad!

Wat kost een groepsaccommodatie huren met zwembad?

Het kost minimaal €100,- per nacht om een groepsaccommodatie te huren waar een zwembad bij zit. Dit kan dan een binnenzwembad of een buitenzwembad zijn. Hoe duur het precies is om de accommodatie te huren, hangt ook nog van andere factoren af zoals de grootte en de luxe van het huis.